torsdag, augusti 7

trött, uttråkad, huvudvärk.

oj, vilken förändring. Från att ha varit i turkiet där det var närmare 50 grader i solen och 30 om kvällar och nätter, till den här skiten. Jag vaknade av att det regnade, som in i helvete. Och jag satt mig upp halvsovande säkert tusen gånger för att verkligen försäkra mig om att det regnade, really. Det finns så fruktansvärt mycket att berätta om turkiet resan, såklart oväntat. Men en liten romans fick jag smaka på och det känns inte alls bra, iallafall inte när man var så seg på att fatta átt det var sista dagen man sågs i tisdags. Det förstod jag när jag satt mig på flyget och började lyssna på jazon mraz - plane. Gu, det sög så jävla mycket. Men när man tänker efter, det var jävligt kul så länge det varade och jag har saknat evelina och hannah så fruktansvärt mycket, och det kändes när jag mötte dom igår. Jag blev tårögd och kunde inte fatta det, kändes som att jag varit borta i ett år och överlevt utan dom. Dom fick små saker och jag berättade en del av saker som hände under min resa.

Idag funderar jag på att köpa godis, hyra film och ladda vattenpipan. Men vi ser ju, har så fucking ont i halsen efter kedjerökning i en hel vecka. Så, vattenpipan kanske får vänta på den bättre turen. Ouuufff, har detssutom sett på hancock, som var så jävla bra. Det handlar ju då om en alkis som har super krafter, med will smith i roll. Hans putande med läpparna går genom hela filmen tror jag, först när jag såg det störde jag mig på det lagomt. Men efter halva filmen, han blir bara sexigare med åldern! Och på tal om det, så snyggare också. Samma i 'im a legend', han blir detssutom bättre skådespelare. Om man tänker på MIB, han verkar hyffsat omogen, men vadå? Han har ju trots allt den rollen där, som lärling. Fast ja, då var det några år yngre will, och på den tiden dregglade jag nog över han som nu. Hancock hade jag inte så höha förväntningar på, för hur bra låter det att NY har en alkis superhjälte? Fast, det gjorde mig interesserad.

Funderar på att ladda ner ruff riders 3 för hundrande gången, går bara inte att tröttna på den. Och hjärtat hoppar med dom, seriöst, min mage vänder sig inbords och jag bara ler! musiken och skotrarna, ja, killarna är ju också plus plus plus :*

Hannah och Evelina har inte ringt, jag orkar inte ringa. Dom får ringa om dom ids träffas idag, jag är bara trött och vill äta godis. Detssutom har jag svin mycket pengar, som jag verkligen måste växla in på forex.

Och ja, det är meningen att jag ska bli bra på att uppdatera. Mitt mål är ungefär varje dag, för då är man ju bra iallafall.