måndag, december 5

Denna kväll SKULLE bestå av plugg, plugg och plugg. Men blev istället ingenting alls. Så käkat glass, sett på The walking dead, såg att nästa avsnitt inte kommer först i februari, argghhg.. Iallafall, så försökt vara lite kreativ istället, typ skriva, typ redigera. Men jag saknar helt motivation till det också, fast jag så gärna vill! Var så längesen jag skrev något, det bara kliar i fingrarna. Vill verkligen typ skriva en bok eller något, och det är så frustrerande att det inte blir av. Men sedan finns ingen tid för det heller.

Så lyssnar på en massa vackra låtar och spinner! Sen så hände en annan sak ikväll, förra sommaren lagade jag en tand, för andra gången samma tand, för en viss tandläkare fittade upp hela jävla tanden från första början. Iallafall, allt började med ett popcorn korn som bröt en tand på mitten. Och nu har lagningen lossnat, så tanden är av på mitten men sitter ihop av lagningen? Vet inte hur jag ska förklara. Tur att tanden är död från första början, annars hade jag väl lipat sönder av smärta.

Annars då mina vänner, allt rullar på som de ska, de går bra nu kompis de går bra. Eller något sånt. Jo men faktiskt. För första gången bär jag inte med mig tusen ogjorda kurser och uppgifter till vårterminen, vilket lugnar mig lite. Men projektarbetet kanske jag ska börja med?

Jaja, Andre har lämnat mig för att jobba en förbaskad natt. Så kommer väl dum glo på tv och vara ensam och liten. Förresten ska jag väl diska de som finns att diska och vara duktig, haha.