onsdag, november 25

Idag fick jag veta att det går asbra för mig i medicin kursen, WOHO! Två Mvg, ett G och två vg:n ;). Första gången jag även fått mvg, hehehe. Fick sluta tidigare också, rätt najs. Har försökt plugga mer, för jag borde känna mig peppad och helt taggad, men.. Nu känns det som att jag kan ta det lungt bara, så jag kommer nog bli något lat, damn.

Och en annan sak, hennes jävla attityd! Jag fattar att du har det krånligt och mår inte så jävla bra, men det är du själv som satt dig i skiten. Förvänta dig inte att man ska vara efter dig och vara så jävla trevlig, när du skiter i alla. Du har fan ingen kvar snart, och ja, jag hoppas verkligen du förlorar alla, för då kanske du skulle lära dig något. Dom du har kvar är bara fega jävlar som inte vågar ta ett steg undan, och du blir chockad när jag dissar dig? Du blir arg? FUCK U! Det är allt du är värd.

Förutom att min skoldator fick virus igår, så är väl allt okej. Praktik imorgon, har faktiskt saknat det. Dock börjar jag typ kvart lver åtta, inte så pepp längre. SHIT! nu, PARADISE ;)