onsdag, november 10

den här skoldagen har jag fått något gjort för engångsskull, gjorde klart en uppgift i medicinsk grundkurs. Det gick svin bra, och ja .. Det gick bra. Ligger på vg-mvg i den kursen, vilket borde tagga mig. Men är bara frustrerad, allt ska vara klart innan jul och har typ sex saker kvar att göra. Blir frustrerad när jag inte hittar svaren på en gång, blir frustrerad när det här är den ända kursen jag någonsin kommer få så bra betyg i, blir frustrerad och fruktansvärt stressad när det ska vara inlämnat så snart.

Och alla andra ämnen gör ingenting bättre, skulle ha läst ut en engelskabok som jag lämnade in idag. Ska skriva värsta jävla rapporten om något land i engelskan och redovisa(och jag vet inte ens när den uppgiften ska vara klar), har något i historia som jag inte ens vet vad. Har två andra kurser inom omv också.

Jag förstod inte hur less jag engentligen var först jag ringde mamma för att fråga efter ett recept, och där skrek jag och tog upp exakt hur jag känner för skolan just nu. Sen la jag på, för att jag orkade inte prata. Hade ingen ork eller röst, sen började jag gråta. Nu är jag mest bara arg för att jag är så töntig. Det är egentligen bara att bita ihop, för hela min klass går igenom samma jävla skit, jag är inte ensam, det är inte synd om mig.

Så jag lyssnar på Håkan hellström av någon anledning och ska börja med maten på en stund.
hejhejhallå! Efter att ha smakat den äckliga dietsoppan med hela 3 lökar i, ett blomkålshuvud, två morätter, paprika och sånt där rotigt, konstaterade jag att vi ska prova något annat. Gav LCHF som förslag men det lät inte alls bra enligt André, först mamma sa att den var as bra. Hmpf. Så blev omelett (okej lite mer som äggröra blev det...) till frukost istället för att knapra på en gurka hela dagen.

Jag svalt seriöst igår, och jag är inte mer människa än någon annan, jag behöver kött. Mat. Riktig mat. Så taggar som bara den att det här håller nu :). Annars är det ingen praktik idag, utan ställe medicinsk grunkurs för mig. Så drar till skolan och råchillar hela dagen!




en låt som förföljt mig sedan fredags, underbar version.