söndag, september 13

Cos it takes something more this time than sweet sweet lies
before i open up my arms and fall
losing all control of every dream inside my soul
jag har faktiskt tänkt vad jag ska skriva i min blogg imorse, hur ska man kunna kortfatta allt? Så sjukt mycket hände och jag kommer glömma skriva så mycket som hände.

Anyways, Isabel och hennes vänner kom till E. Kort efter tog vi bussen till burströmska, det var väl.. Nja där. En flicka hade fått i sig för mycket dricka och ett astma anfall på det, hon hade inte ens med sin astma medicin. Så någon ringde ambulans, plötsligt var det tre polisbilar och skulle tömma lägenheten.

Klart vi blev less, drog där ifrån, ringde omkring om skjuts osv. Ringde även killen vi var hos i fredags, eftersom E glömt sin kamera och vi skulle hämta den. Vi ringde tillslut min bror, och i väntan på att han skulle komma gick vi till något skuggat ställe för att pissa, jag riktade in mig på det som såg UT att vara det perfekta stället. Lite buskigt, lite träd. Jag traskade igenom hela buskiga riket där och när jag var sisådär i mitten av det hela la jag märke till att det var brännässlor! (Gissa hur mina ben ser ut nu). Som tur är det inte allt för farligt.


Nåja, väl på Östermalm stod vi och väntade på altanen på Oscar. Det var rätt kallt och man kunde inte komma in i själva trapphuset, så då dök en kille upp. Så vi frågade om han bodde där och om han kunde låsa upp så vi kunde komma in. Väl inne, lite rastlösa och partööh sugna, frågade vi om han hade fest. Vilket han hade!

Vi drog in till han, som visade sig vara granne med han vi var hos i Fredags. Dörr till dörr. Jag minns inte riktigt, men vi drog dit sen mötte vi Oscar. Han gav oss kameran, sen vet jag inte?! Plötsligt satt vi i en full bil med honom påväg mot Örnäset.

Där hoppade vi av och gick på nästa fest, jag minns ingenting speciellt som hände där. Förutom att någon ringde polisen när två stycken fastnat i HISSEN!!! Så Fest nummer två soooo done. Vi var rätt less, tog varsin klunk vodka, rökte en cigarett och konstaterade att Luleå suger, som alltid. Vi ringde åter igen min bror, sa att vi ville hem.

I väntan på han, såg vi Hampus gå på andra sidan gatan. Vi ropade och hörde vart festen var, tydligen Östermalm. Vi tänkte att ingenting kunde bli så mycket värre och att vi skulle ge det en chans. Så Rasmus skjutsade oss till Östermalm.

Väl där, gissa vart festen var? hahahah! Hos Oscars granne. Så vi drog dit en stund, det var väl ändå rätt kul. Sen pendlade vi emellan dom två lägenheterna i flera timmar, sjukt kul. Vid fem/sex tiden tror jag? Bestämde vi oss för att sova hos Oscar. Eller sova och sova, jag har bara sovit en timme -.-

Jag älskar sköna människor, och hur saker och ting ändå kan vända. Tredje festen gillt, kan man väl säga? Vi kom hem kring halv tolv, sjukt deppiga över all läxa vi puttat åt sidan. Jag menar, jag ska kunna 20 grejer från de periodiska systemet, svara på ett helt häfte OMV, ligger efter i matten och jaaa...
Allt ska göras idag, in my ass.