torsdag, februari 5

Prao idag. Det var väl kul, förutom stormen. Ännu roligare, vi var ute hela tiden. Efter praoen, slutade vid tre tiden. Låg och myste ett tag med Uffe sen drog jag på mig täckisarna och skottade upp gården. Efter det insåg jag att aktionen snart skulle gå ut, så jag sprang till datan och såg att den där jävla fittan lagt FYRAHUNDRA!!!!!! Men sista minuterna satt jag där och dampade, för jag SKULLE vinna. När det var kanske.. EN SEKUND KVAR?! Så hann jag lägga 600 och slutbudet blev 590kr. Guess who's tha winner? HEHE. Oj, ska jag nämna vad jag pratar om, POLAROID OCH TRADERA! Ända problemet, film? Hm.. YEYE, det tar vi sen. Vad mer? Pappa kom hem, skjutsade upp mig. OCH JAG KAN VARA SNÄLL MOT MIN MAMMA! Hon låg i soffan helt sliten och kände sig sjuk, hade migrän osv. Vet ni? Jag diskade, städade och lagade potatisbullar. Jag vet, jag är världens bästa dotter. Sedan satt jag mig ner och skrev ner allt jag ska kunna till äckel älsklings sh ekonomi.

HAHA, jag ramlade också när jag skulle ut med hunden. Det var snö upp till höften bakom våran altan, men jag skulle promt den vägen. Hunden tvärvände när han såg hur mycket snö det var, så jag lyfte upp han och skuttade där i snön. Jag ba: WOOOO-HOO...oooooooooaaaaaaoucht!!!! Och Ludde sprang iväg, men sen när hansåg mig ligga där kom han tillbaka, hahaha. Loser.

Nu ska jag plugga sh sen ska jag at en långt varmt lavender bad med ljus och musik. Efter det? SOVA! Jag har haft fullt upp hela dagen och LÄNGTAR till att få lägga mig ner.