onsdag, augusti 20

filmvaka, onsdagsvaka.

så idag är det alltså onsdagsvaka. Varannan lill lördag ska man vaka, en riktigt tuff tradition bland oss tuffa. Så vi har laddat upp med chips, popcorn och powerking. Och nikotin tuggummi. Hm, jag minns inte ens vad vi hyrt för filmer? Men mysigt kommer det bli. Imorgon ska jag till doktorn för att kolla mina lungor o.x ..... Tänk så skulle dom bara: du har cancer ;o!! nej men nu ska vi vara realistiska. Har tagit min host medicin som mor sa, den som man kan få halliciconer av, yra, värk och bla bla bla. Det bästa ever! nog för att jag tycker det smakar som diesel (finsk sprit som smakar munskölj) vilket bara vill få mig att spy. På tal om spy, det har jag inte gjort sedan imorse. Kan det bero på att jag faktiskt varit rätt upptagen idag? For till stan vid ett, inte mjycket hände. Eftersom jag inte kunde vara inne på affärer pga min hosta, fick jag stå över. Jag skämdes totalt på bussen och var tvungen att kliva av tidigare. Somsagt, doktor imorgon.

FAIL FAIL FAIL FAIL!
idag rökte jag en methol cigarett.
INGET MER NU!
fast dock kan man ju skylla på att trappa ner?
nej jag är besviken, efter en dag.

life is life.

Måste jag ta självmord för att få vila? Inatt fick jag alltså, 3 timmars sömn. Ungefär samma mönster varje natt i en och en halv vecka. Klockan fem imorse när jag öppnade ögonen, hostade jag IGEN så att jag spydde. Igår spydde jag 5 gånger pågrund av hostan, idag från 5 och klockan är nu tjugo i tio, så har jag hunnit spy tre gånger. Min hosta blir verkligen inte värre. Inte nog med det så kallsvettas jag hela tiden, jag vill dö nu.

Angående sluta röka, igår klockan fyra tog jag sista cigaretten. Jag slutar med snuset nu också, lika när man väl är på G. Så knarkar nikotin tuggummi, men får plåster senare för det är bekvämare och inte alls jobbigt.

Imorgon ska jag till en läkare för min hosta. Det förstår jag, för sån här hosta har jag inte hört någon ha. Mamma kom med någon stark host medicin för kanske.. 30 min sen? Så stark att man kan få hallicioner och yra, buksmärtor och andnings smärtor. Vad har jag gett mig in på? Allt för att få någon blund, herregu vad jag grät imorse när jag ringde mamma, jag sover tre timmar per natt och skolan börjar om.. JAG VET INTE ENS VAD DET ÄR FÖR DAG! ....................... ..... .. AH! -ONSDAG!

iallafall, fattar inte hur jag ska orka gå på stan. Men det är något jag måste, fast kan ändå inte först tolv/ett eftersom då får jag pengar. men jaja, puss puss puss PUSS puss, dö.