lördag, oktober 13

- bakis

sitter i mina alibaba mjukis byxor som jag köpte i turkiet, en stinkande hoodie som luktar spya och sprit av all min bakisandning. Hela lägenheten luktar instängt och jag har legat på samma ställe hela dagen, endast rört mig för att fylla på mitt vattenglas. Klockan är alltså över åtta, jag befinner mig i samma position som för åtta timmar sedan. Blev det några glas för mycket igår? Ja det blev det verkligen. Men kom undan lätt med ångest denna morgon, för så äventyrsfull var inte kvällen och natten. Det hade kunnat vara mycket värre, typ bli utlyft av någon vakt. Men jag klarade mig bra undan och mår ganska bra så här på lördagskvällen. Med tanke på shotsen jag tog innan vi for ut, så hade min hjärna kunnat slå slint på många sätt och vis, kan klappa mig själv på axeln och vara nöjd.

André har flytt lägenheten, jag är inte så rolig ändå när jag är så här. Har kollat min puls med jämna mellan rum, för det känns ibland som att jag får sån sjuk hjärtklappnig, typ som att hjärtat bara 'bubidunk-dunk-bubibubidunkelidunkdunk'', ett normalt hjärta är ju såklart '' du-du-dunk''. Tror jag, brukar mitt vara iallafall.

Så nu är tanken att jag ska deodoranta mig, parfymera och sminka mig för att sedan ta en sjuhelvetes promenadtill örnäset och sedan hertsön, hur gick detta till? Duschen är avklarad, tog en sådan på morgonen eftersom man brukar säga: ''man blir levande efter en kall dusch''. Jag blev mest nysig, hostig och näsrinnande, och inte ett dugg levande alltså.

Samtidigt så känns det allt för bekvämt och skönt att bara ligga kvar på samma ställe, men känner att jag börjar få liggsår på arslet, kan vara nyttigt med en promenad. Fast då har vi ju det här med hjärtklappningen, det kanske inte är så bra ide ändå.. Ja jag har det verkligen svårt. Har glömt bort hur det är att vara så otroligt bakis, och tänk att en gång i tiden var det vad hela helgen bestod av, två dagars!! Bakis utihelvete men tog återställare på återställare. FYFAN! Nä nu måste jag göra ngot.. Eller? åh