onsdag, oktober 3

- the globe of death

Alla kanske inte visste att jag har ett visst intresse för motorsport, jag kan inte delar på en motorcykel eller på en bil, men att se på tv och youtube är riktigt kul.Visserligen lägger jag ut mycket skoter klipp, mestadels från ruff riders. Men faktiskt snöar jag in mig på rätt mycket när jag väl börjar se ett x-treme sport klipp. Då handlar det ju inte bara om motorsport, utan kickbike och skateboard m.m.

När jag var i Kina förra året så var vi på en akrobat show och jag var helt faschinerad över hur alla hoppade och studsade omkring, men allra mest var jag såld på ''The globe of death''. Jag försökte filma med egen kamera, men den var inte den bästa så att säga och gav en orättvis bild över verkligheten och upplevelsen. Jag sökte nyss upp på youtube och hittade den precisa showen jag fick se, den är filmad i Peking/Beijing i samma lokal jag satt i (är jag ganska säker på).


HUR GRYMT ÄR INTE DET DÄR?!?! Kan se det flera gånger, tänk vilken planering, vilken träning dom lagt ner. Så sjukt jäkla duktiga!! Är helt faschinerad. Ja, det här är väl vad jag gör. Just sett Chronicels(?) även sjukt bra film. Kan vara därför jag blev helt taggad att börja se sånt här nu. Känns som att film lär bli standard tills André kommer hem. När han nu kommer hem..

Mamma har även varit här idag och lagat mat, eftersom jag inte kan laga mat. Rasmus och Marri kom även hit och käkade. Var trevligt, men André fattades såklart. Har iallafall mat nu så jag klarar mig till Fredag, för på fredag ska jag käka hos mormor, vi ska vara hos henne efter vi sänkt urnan. Oj vad allt bara smälte samman nu, från de ena till det andra och till det tredje. En väldigt trött Johanna som skriver, herregu kämpat med tvättstuga och klev upp onödigt tidigt då jag trodde jag hade körlektion.

bla bla bla nu orkar jag inte skriva mer!

- André

All my hopes and my fears,
In this moment are clear.
You are the one,
My moon, my stars, my sun
 
 


Innan jag kände dig

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat
ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade nåt gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med

Jag har skrivit
mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det rår jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

Du har
ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig