tisdag, juni 14

Satt nyss ute och tog min morgonkaffe och läste kuriren. Läste något klagomål om grafitti och ''klotter'', antar att det är någon jävla surgubbe som inte förstår sig på ungdomens konst. Han vill alltså att föräldrarna till dessa ''klottrare'' ska betala en summa pengar till kommunen, alltså böter. Eller att dessa ''klottrare'' ska själva få slita och sanera bort det.

Det finns ju olika slags klottrare, de som sprider ut en ful tag över hela luleå eller bara drar ett streck med sprayburken bara för att. Men i många fall snackar vi om riktiga konstnärer, varför inte utnyttja dem och ge dem en summa pengar för det jävla arbete och känsla dom lägger i? Jag blir så förbannad, för någon dag sen satt vi i nya skateparken, och tror ni fan att dom sprutat något avfettande på hela jävla ytan bara för att undvika ''klotter'' ?!

Jag är ingen expert precis, men skateboard har alltid gått i hand med street, och street liksom grafitti. Vi har typ ett klotterplank i hela luleå, där folk får visa vad dom verkligen går för. Förutom något enstaka plank här och där. Och vadå, hur kul är det med gråa fula äckliga tunnlar? Så jävla mycket snyggare med färg. Färg i sig är bra, konst är bra. Alla mår bättre av det. Så vad i helvete är det ens att disskutera?

Surjävla gubbar och gummor. Fa åt fan.

__

Annars väntar ett jobbdag, känns bra :)
Blir en till kopp och en till cigarett, after that im out of here!