tisdag, oktober 21

jag vet egentligen inte vad det är jag inte kan acceptera, varför jag ens ska bry mig, varför jag ska känna mig besviken&sårad, varför jag känner så stort hat, jag förstår inte hur du kan bryta ner mig utan att ens säga ett ord, jag ser dig inte ens i ögonen. Ändå känner jag mig så jävla liten och bortkommen, glömd när jag inte finns i din närhet och som om jag blir utbytt om och om igen. Känns aldrig som att jag räcker till när du behöver mig, som om mina problem skulle byggt en mur emellan oss. Jag vet inte, men det känns bara inte som det ska och allt går ut över fel personer. Detssutom finns det så mycket just nu som rör omkring i huvudet, visst jag mår toppen och tvivlar på att jag komma hamna i botten igen. Men ändå blir jag inte nöjd, mitt självförtroende trappas upp och ner mestadels, det gör mig förvirrad. Jag kommer aldrig räcka till för någon och ingen kommer någonsin räcka till för mig, jag blir aldrig nöjd.
Lyssna på han som aldrig får tala, försök att förklara för han som aldrig lyssnat
När änglar gråter är det djävulen som ler, när man ber tittar gud ner och mirakel sker.
Allt blir verklighet för dom som aldrig haft någonting för dom som vandrar genom livet och lever på minnen. Kärlek är allt och hjärtat är din vän.


Vart har all bra hip hop försvunnit? Lyssnar på massa nu, tex. 2 världar, shit.
Annars ska jag till papi på ett tag, ååååh, kommer dö. För det första är mitt rum en ända fet mess, kanske överdrivet stökigt. Alltså, det ligger öl burkar och cider flaskor över allt, öl kartonger, som nu varit där i.. 3 veckor?! och bara fyllts på!!! Också massor med skivor, för att inte glömma alla snusar och gammal cola i flaskor. Detssutom är det bara vidrigt, okej?! Min fobi för larver också min paranoida sida vill mjöla ihop sig, så nu tror jag att det finns ... EUH... m..a...g..g....o...tt...s.. I SÄNGEN!! nae, det blev för stort steg, hejdå.
Har du kysst någon: ja
Naken: ja
Med bara underkläder: ja
I en säng: ja
I vatten: ja
I regn: jag vet inte ;o inte spöregn iallafall :o
Ute: ja
Uppochner: ja
Sittande: ja
Stående: ja
Där många sett på: ja
Någon du ej varit tms med: ja
Någon som redan är upptagen: ja
I smyg: ja
I skolan: bara puss :o
har du nekat en kyss: ja
blivit nekad: nja, inte vad jag kan komma på
när folk sett på: ja
frågat om en kyss: ja

svarar du inte på dessa frågor kommer ingen vilja kyssa dig i 5 år

RAAAAAAAST, jao. Har svin tråkigt, för ingen annan har rast. Evelina dissar mig as usual, vart kommer hon egentligen ifrån? Hm, har gjort nå test i skolan, vad det nu var, typ kommun test. Annars har jag bara läst och gjort engelska hörövning! Åh, näää nu ska jag prova ringa kittiemauwen.