lördag, januari 17

SJUUUKT seg dag. Vaknade typ tio, seriöst?! Somnade säkert vid fyra inatt + att jag haft värsta mardrömmarna och vaknat varannan minut. Det är inte okej, för nu har hela min kväll fan gått åt helvete. Jag ville ut och umgås med Frida och alla dom, men är så jävla trött. En Lördag, här, hemma, cola och snus. Men ja, jag har ju böcker och filmer. Nåja, sett Kniven i hjärtat, tokigt bra faktiskt :). Fast fan vad alla sög på att sjunga, förutom typ Amir. Imorse såg jag lite av 'Braindead', gled runt på tankafett inatt och stötte på den, jag lovar er, SE DEN INTE! Den är så dålig, fast det visste jag redan när jag laddade ner den. Det är typ, b-skräckis. Samma med 'Bad Taste' som jag såg inatt. Dock har jag inte sett hela av någon av dom, men det behövs nog inte.

Hm.. Annars har jag tagit ett långt bubbelbad, det är mycket mysigare att bada hos pappa för han har djupare badkar och man typ drunknar. Också hällde jag i nå mini-mii badkulor och vet ni vad som hände? VATTNET BLEV GULDIGT GLITTRIGT! Synd bara att jag hade så mycket skum att det inte syntes så bra, men när bubblorna började försvinna såg man nog pimp vattnet :). Det var efter det där jävla badet jag blev så trött och känner även mig illamående. Det har jag gjort hela veckan, typ som att jag vill spy hela tiden också känner jag mig helt kallsvettig. Seriöst, jag har haft magsjuka EN GÅNG I MITT LIV! Och nu kommer den igen typ? Döda mig.

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och se på tv, deppa på en lördag.
God kväll, idag har jag varit med Frida och vi har varit lite här och där. Vi har även varit med Amandala och Joel, NAJS! Jävla cp ungar, hela bunten, men kul har vi då haft :). Spelat pingis på gården och knarkat redbull. Ja, vad mer kan jag skriva? Åh, blogg suger.

Jag är coolast och kommer alltid vara det.


Ungefär så här cool och bra!
- en fågel viskade i örat att en viss Jamal hade denna som favorit låt.