onsdag, juli 15

idag har det iallafall regnat mer än halva dagen. Eller, ja. Jobbat i spöregnet medans alla ba: AH RUN! Så, jag vet inte riktigt om dom tyckte jag var normal. En annan sak, pissmyror, jag sitter, chillar bara, plockar lite ogräs, och där är dom, arga som in i helvete for no reason?! Dom tror typ att jag ska äta upp dom? jag vet inte vad deras jävla problem är. Så kryper dom upp på handen för att kunna sikta mitt ansikte bättre. Jag tror inte jag har större fiender än dom. Sen när jag dödade en, för den .. Var bara kaxig. Så fick jag lite smått dåligt samvete, när jag såg två andra komma och bära iväg den.

Men det är bra att dom städar efter sig, inte för att dom lärde sig något, fortfarande kröp dom omkring på toppen av grässtrån för att nå mig bättre. Vad mer interessant? En sån där spindel med en .. bara liten plopp till kropp och långa ben kröp på min mage när jag solade imorse. Den var lite närgången, fast det var bara en bejbis så lite okej var det.

Så alltså har jag kommit närmre naturen nu, en groda skuttade vid mig igår också. Sen har jag sett ett spindel ägg kläckas och tusentals bejbisar kom. Ungefär som.. En bomb.

Fast en sak jag skulle ta upp, var att det regnade. Så det var ingen där i trägården, och där satt jag i min egna värld. Plötsligt kom det in en gubbe på gården, några meter bort, våra ögon möttes några sekunder också.. KNÄPPTE HAN UPP GYLFEN, alltså framför mig. Sen vände han sig om, tryckte sig mot en buske och han såg att jag såg vad han gjorde. ÅH HERREGU! När blev det okej? Och i busken, där ALLA GÅR!

Fick boondocks idag, och dör hela tiden typ. Har sett sex avsnitt och något säger mig att jag kommer ha svårt att slå av det helt innan sängdags. Seriöst?! now we're talking!