fredag, maj 7

ÄNTLIGEN FREDAG!!! i die i die i die. Ska bli sjukt skönt att få sova ut och bara vara lat. Helgen blir lugn, no alko no. Har iallafall shoppat litte litte granna idag, och tagit min dagliga cykel ride till skolan. Fick veta att Linus drar till stockholm, idag, något jag inte hade en ända aning om. Ibland tycker man helt enkelt att en del saker är så uppenbara så man faktiskt tror man berättat det. Och ja, det var väl ungefär vad som skett under dom här dagarna då jag gått ovetande. Men iallafall, han gittar till stockholm ikväll klockan åtta med tåget. Se Lady gaga och bara glida. Så iallafall, hann träffaffafa han.

Solen har även kommit upp, det blåser inte lika mycket och jag fick NÄSTAN ett jävla mvg i svenska uppgiften. Hur kommer det sig att jag alltid är så nära? Men ja, som en vis man en gång sa: nära skjuter ingen motherfucking hare.

Annars har jag städat till i mitt rum, duschat och fixat mig litte litte grann. Väntar på att baby ska komma hem, så drar väl till han då. Ikväll blir det att grilla i think med hans vänner. Blir nog asbra. Och skönt att för en gångs skull ha en nykter helg. Like it alot alot :)