måndag, november 21



blandat och härligt

Kände för att köra en till uppdatering och fokusera på vad den här dagen hitills fördrivit sig av. Körlektion klockan 7.10, briljerade såklart. Ja, sa jag att jag var ledig idag för övrigt? Men se på ljusa sidan, jag har varit förbannat effektiv alla dessa timmar jag kunnat sova. Har sorterat i min trasiga byrå (ja jag tänkte kasta den åt helvete, men som tur är jag ju inte så stark). Allt har varit hoven droven så att säga, önskade att jag tagit en före och efter bild. Men nu har jag bara en efterbild och kan istället försöka förklara hur det såg ut innan. Tänk atombomben över hiroshima, tänk hur det såg ut efteråt.

Hittade ett sortering system på jysk för 15kr, ja inte var det värt mer än så.
Trassligt och jobbigt. Men med saker i såg det lite bättre.





Sedan hittade jag halsband lite överallt, pjuh. Samlade ihop min fina samling av kors halsband, men funderar om jag inte ska ha mer? Åh gu, nu får det iallafall räcka. Men älskar att ha halsband för varje tillfälle, raurau!


Sedan tog jag kort på två av de tröjor jag köpte i Kina. Hade kunnat flytta dit bara för deras mode!! Måste även lägga in en bild på min jacka och mina skor. Och alla är flickor är så söta där, använder helt fluffiga kläder med stora knappar(mh-hm), färgglada och så söööta! Ta mig dit igen, typ nu..

Sedan måste jag bara skriva om mitt pinsamma köp. Så här började det, införskaffade mig nya hörlurar innan kina, när jag satt mig på planet mot arlanda får jag inte igång dom och ser att sladden nästan är av (curse you kitties). Köpte nå skithörlurar på arlanda och var förbannad. Sedan när vi kom på en marknad i kina så (svårt att förklara hur de ser ut marknaderna, men våningarna är delade, typ första våning elektronik, nästa kläder osvosovoov.) där sålde det miljontals hörlurar. Snubblade då över ett par vita feta som jag fick testa på plats, asigt bra och fick ner dom till 200 kr.

När jag kommer hem ser André och frågar om jag känner till märket, nja det gjorde jag ju inte, för varför ska man bry sig om nå billi hörlurar. Men nä tydligen här i Sverige kostar dom ju 2600 kr. VARFÖR KÖPTE JAG INTE TYP 30 AV DOM!!!


Nu ska jag fota jackan och skorna, pusspuss!

Kinesiskamuren och en massa därtill.

Sådärja, hemma sedan en vecka tillbaka nästan. Om jag saknar internet? Nja, det säger ju sig sjävlt. Ingen uppdatering först nu. Men periodare som jag är, ibland är det kul att kasta in en liten bild och uppdatera vad som faktiskt händer. Fast det är ju ärligt mest för min egna skull, känns kul att kunna titta tillbaka!

Ja, som ni ser på bilden så satt jag på kinesiska muren och chillade förra helgen. Det blåste riktigt jäkla hårt på en del ställen, därav min snygga pose och frissa ;) Nä, vilken upplevelse mina kära vänner! Rekomenderar att alla släpar sig dit minst en gång innan man dör. Jag kommer fara dit igen, så snart som möjligt!! Och får då min kära med mig :)

Mår iallafall bra, fast allt går som en bergochdalbana. Som vanligt då. Ena dagen känner jag mig odödlig, bäst på allt och är bäst på allt. Har tusen saker i luften och jonglerar som ett proffs. Sedan så brister det, och plötsligt ångrar jag linjen jag valt och att jag ens börjat med körkort när det är så mycket annat att tänka på.. Konstigt att jag tvivlar på linjen, när jag inte kan tänka mig i något annat arbete än att hjälpa människor.

Jag har världens bästa liv ändå.
André, snuffe&chassi, mamma, pappa, Rasmus, alla vänner omkring.
Ni allihopa är helt fantastiska! Kommer aldrig kunna tacka er nog. <3