söndag, februari 8

YO! .. Idag var det skoter med Frida. Mycket najs och kul, träffade också madde där :). Drällde lite på travbanan innan vi begav oss hem. HAHA, asså hur lyckas jag? Fastnade när jag skulle köra in på gården. MEN NÅJA, det var ju inte bäääästa föret. Fast nog är det alltid kul ändå. Vi satt hemma hos mig och gjorde ingenting. Fick sen skjuts hem. Väl hemma, la jag mig framför tvn och såg på 'take the lead' (?) 'follow the lead' ....? Yee.... somthing like that..

Kom hem fyra inatt från Linus. Fyfan vad kul vi hade :). Spelade in massa film, like biatches does. Också lekte vi med äcklig kladdkaka .. Vad mer? Var bara allmänt sjuka i huvudet, så blir det nog om man är två idioter som andas i samma rum. Aja kul var det iallafall. Lite trött jag är nu, klev upp klockan elva, det betyder att jag sovit i.. Ja,... Vad det nu kan varit.

NU? Lyssnar på Nomy - hold yout head up high. Mer? Ikväll blir det ljus bad och lavender, koppla av med musik och Allens poe. Slå det ni! Bättre än så kan det inte bli faktiskt. Läggdags mest troligt halv tio, får inte gå och lägga mig tidigare -.-' (''''') .. So well, veckan kommer bli jävligt lat. Några försovningar möjligtvis och förseningar. Förtjänar jag inte det? Godkänt på FYRA prov, på EN vecka. SLÅ DET IGEN!

Jag fick en .. Kind of flash back, ... Känns som om jag skrivit allt efter .. 'Några försovningar möjligtvis och förseningar. Förtjänar jag inte det?' .. Fortfarande.. Har jag skrivit det förut eller? Åhnej, nu blev det för läskigt PUNKT(.)