fredag, januari 2

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej. Imorgon ska jag köpa en ny, billig mp3 och kanske någon billig kamera. Bara för att jag känner mig rik. För dom hade en 8.1 mpxl kamera för 600 sen ska jag köpa en mp3 för .. 500 någoting. Så vi ser ju. Har 1900kr och när skolan börjar kommer jag få pengar av farmor varje dag typ, så min ekonomi ligger bäst till :). Så, klart man längtar till imorgon, yeees. Har sett Another gay movie och Another gay sequel, alltså en etta och tvåa. Ettan såg jag och Hannah förra året, asså 07 i hennes stuga. Och .. Vad ska man säga om dom.. Den första är ju iallafall rolig, men tvåan.. Its all about gay sex. Exakt som american pie filmerna, fast.. American gay, typ.
(flatlöss.)

Annars har den här veckan, eller nej, HELA JULLOVET, varit typ.. All about fat! Tre pizzor på en vecka, eller kanske en och en halv, men ändå. Ja, det har varit inbakad Mia, alla tre lika feta. Plus, mycket cola och julmust! Åh herregu. Också en paradis kartong. Vad mer? Ah popcorn. Jag tror jag dör, har säkert gått upp nu. Men kan muntra upp mig själv med att Godis is SO OVER (this year). Haha, imorse, eller nåja, klockan halv tre när jag gick ner, så satt pappa och rökte så satt vi där och pratade. Jag ba: Haha, jag ska iallafall ha godislöfte :). Han ba: .. Va? Jag ba: jaaaa???? *tugg tugg tugg* Han: du äter ju godis nu?! Jag: VA? eeeehhhhh... Nej, från och med NU!!

Men det kommer gå bra, för där.. Jag tänkte inte på att det var ett nytt år, så ja... Silence.. I KILL YOU! Nu ska jag... eh.. fylla på cola 8-)...... Kolla runt på mpTHREE'SSSSSSS, tjilla och ta en prilla. Jag har inte heller borstat mina tänder på två dagar.