söndag, april 25

Vad som händer idag? YOU TELL ME!!
Vaknade iallafall ett, och har duschat och ätit och hunnit vakna till lite. Till och med städat! Fast, .. Ja.. Städat och städat.. Bäddade sängen och slängde upp allt från golvet dit. Lyssnar iallafall på kent och sitter till och från ute i solen. Det är verkligen fint väder idag, och jag döööör om ett fucking moln ska börja komma och tjocka sig. Näemen, .. We'll see. Jag är taggad på allt idag.


_____

22.42

Blev att hänga hos pappa en jävla lång stund idag, vi pratade om allt möjligt. Var kul att vi för en gångs skull var på samma våglängd eller hur man nu kan säga. Så det var trevligt, hehe. Drack även hundra koppar kaffe och kedjerökte som en skorsten. Efter det blev det att dra och hälsa på Jennie, vi chillade. Drog förbi ica :pPpPPpPpp .. Okej det blir inget. Drog dit iallafall och träffade some peepz, sen Jennie igen. Vi försökte oss på hennes bloggdesign, ... Ehm. Typ i hundra år? kan ju säga att det blev lika fult som innan ändå.

Kom iallafall hem för någon stund sen, försöker tagga skola imorgon, men det brukar ju gå bra. ELLER??? Nä, taggar idrotten. Ska fan vara med och ska fan köra hårdare än någonsin. Vet inte inte hur, var, när eller varför. Men något har verkligen förändrats och jag känner mig piggare och gladare och inte så butter. Det går bra nu, KOMPIS DET GÅR BRA!

For real. Jag älskar mina vänner och det känns som att jag måste säga det varje dag till dom, för jag uppskattar er verkligen allihopa! ÅHHHH. Ni är bäst.