onsdag, februari 17

praktiken gick bra, förutom att jag är förkyld. Tänkte att en promenad hem därifrån skulle pigga upp mig, tvärtom! Jag vet inte om det är logiskt att man blir sjukare eller om det faktiskt är en chans att man kan bli frisk av en långlång promenad i - 20. I dont know. Tog ett asvarmt bad när jag kom hem, kan också varit de som gjorde mig sjukare. Vilade iallafall i typ 2 timmar efter det. Konstiga drömmar som alltid när jag sover på dagen.

Sett the simpsons, vilket var aslängesen!! Och det är nya avsnitt, så det är även nytt för mig, förengångsskull.. Kom iallafall från pappa nyss, tänkte bara kika förbi eftersom det blir ensamt här hos mamma efter några dagar. Men jag stannade där och såg simpsons, han lovade att hämta cola och sånt om jag ville. Kändes skönt att han var så: awww, du är sjuk :( <3. När inte mamma finns där just nu för den rollen.

Like i said, kom just hem. Funderar på att värma upp ett till bad, läsa lite manson och blåsa omkring en massa bubblor. Tror inte jag är frisk för praktik imorgon, men ska bädda ner mig efter badet i mammas säng och dricka grönt te.

Det är så synd att man inte får säga alla roliga saker som händer på praktiken, eftersom man har tystnadsplikt. Jag tror jag tar ganska hårt i den regeln, för så hemliga saker är det ändå inte som jag syftar på. Men vi skyller på det, eftersom jag aldrig skulle orka skriva ner allt.