torsdag, september 18

you know i love to being with you and see you cry.

ÅH!!! äntligen fredag, behövs det förklaras? Veckan har gått så sjukt fort, som alla andra veckor. Och nu är det fredag, igen. Så sjukt skönt, prrrrrrrrrrrrrr! Inget dricka för mig idag, somsagt så far jag till stugan. Möjligtvis tar jag en öl, men det är bara till bastun. Även fast Camilla försökte fresta mig med hennes jävla flak öl och vad mer hon nu hade, så far jag ändå. Tar med skrivmaskinen också! nu jävla ska det bli någonting gjort. Ja, gott med godis också.
Idag var det ju skola, såklart. Jag hade först georgrafi, där jag ägde, såklart. Efter det, prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, älskling matte! det var faktiskt kul där ett tag, men tröttnade. Idag finns det inga roliga dialoger, tyvärr. Men där emot måste jag smyga fram ett litet skryt, för att få det att inte verka som ett skryt, så skriver jag dialogen:

jag: Först läste jag en bok som hette 'dyk i'
frida: okej.
jag: sen läste jag tvåan som hette 'djupt vatten'
frida: okej.
jag: och nu är jag på 'över ytan' !!
frida: okej.
jag: vänta nu, man dyker i, man är djupt under vattnet, man kommer över ytan :O..

mitt skryt var alltså att jag blivit bok mal. Sedan på sidan av skolan har jag läst ut tre böcker på en och en halv månad!! jag älskar böcker, och jag erkänner att jag är plugg-missbrukare.
Iallafall så slutade vi efter lunch, HA-HA in your face all 'going-to-four-losers'. Jaja, en sak har jag tydligen glömt att nämna:
FÖRRA VECKAN NÄR JAG VAR PÅ BIO, VAR DET >HANNAH< SOM BJÖD MIG!!!!

fuck me in the backseat.

..fer sure baby, fer sure not ... (8) ... were not falling in love, we're just falling apart... (8).. all this time pretending we are in love, but thats alright.... (8) lalalalala!!

jag var tvungen, det bara fortsatte. YO! vi hade ingen 20 min rast idag, istället var det rundtur i bibblan och så fick vi istället 30 minuter längre lunch rast. Det utnyttjade jag med att vara med Eveliniz girl (evvi_girl), vi for till konsum, jag köpte en banan och morots fralla. Evelina köpte någon nyttig fralla och vasa knäkebrö'! hehe. Ja, sen så var det ju lektion igen. Nahaaaajs, matte suger kuk balle men det bra fast väldigt segt. Lärarna har gjort mer i den där boken än vad jag ens försökt, men jag försöker iallafall lära mig. Men allt går för fort, jag orkar inte :( .. Så jag gik till toaletten och halvsomnade där, och ja dte var meningen. För lägger man ner huvudet i klassrummet tror dom att man är deppig/ledsen/lat. Så jag gömde mig på toaletten och drömde om skotrar som igår. Gick tillbaka sen såklart och pluggade på Geografi. Imorgon ska jag till stugan, skönt som fan att komma bort från allt en sväng. Jag, min stuga, musik, snus, cola&skrivmaskinen. Jag kommer unna mig gott där :).

Fast då så är det ju skola imorgon också, SÅKLART.