onsdag, juni 29

Inte mycket för sovmorgon idag, ringde VC 7.45, dom skulle ringa upp 8.45, som ringde upp, fixade skjuts, satt där i en timme och hade typ coolaste läkaren evvah. Han förklarade en massa, och förklarade rötgenbilderna och min värk på ett sätt som jag förstod. Samtidigt passade han på att lära en massa latiska ord bara för att jag går omv! hehe. Nä, vi snackade as mycket om det, fast jag kom dit för en helt annan sak.

Det är ju då min hosta som jag börjat tröttna på, hade tänkt att inte ringa idag och istället ta sovmorgon. Men var nog rätt tur att jag ändå slog en signal dit, för jag hade en påbörjad lätt lunginflammation. Kan förklara en hel del. Så fått pencillin utskrivet, great!

Då är det här med pencillin, alkohol måste man stå över, vilket jag inte lider av precis, eftersom min tanke ändå varit att vara nykter ett tag. MEN, man ska helst inte vistas för mycket i solen? Eh. Jaja whatever. Mår bara lite illa, men vem bryr sig. Men alla möjliga ont och sjuk så klarar jag mig.

Efter VC kom Saldo förbi en sväng, vi snackade skit och drack is té. Efter det så kom mammsen och hämtade mig, köpte en massa nödvändiga saker på storheden. Trodde att det var mina pengar jag handlade för, men tydligen bjöd hon mig på allt?

Nu är jag hemma, mår bättre än tidigare. Tänkte väl sätta mig på ballisen en stund och ta det lungt. PUSS