torsdag, april 14

Tjena tjena tja, känns som ett bra tag sedan. Upptaderar från mobilen, för vi har inte fått igång Internet ännu, så det kan bli typ ett, två, tre, femhundra stavfel. Iallafall mina vänner, mycket har hänt. Kom just från arbetsintervju, sett till att jag har jobb så det räcker för en heeeel sommar, precis som förra året. Kommer kanske missa några av sommarens frestelser, så som sena sommar bad och fester, men lyckades ganska bra ändå förra året med att klämma in de i mitt tighta schema. Hade en bra sommar 2010, och förväntar mig samma av denna :)

Nog om jobb, jag lever. André har varit borta sen mandags, så jag har sovit själv med lampan tänd. Trodde min tid var uträknad inatt då jag trodde ett monster hoppade på mig, men det visade sig vara min katt. Och jag lever somsagt.. vad mer? Ska traska mot bussen snart, kvälls praktik m8's.

Ångesten biter även tag i mig från olika håll, vart är mitt körkort? Vart är min tighta kropp? Varför häller jag i mig en påse zoo istället för mat? Varför slutar jag inte röka? Det är så mycket JAG kan förändra, också gör jag det inte. Som vanligt chillar jag alldelens för hårt, det enda som muntrar upp mig är att jag inte är ensam om den titeln.

''Vi som chillar för mycket, för ofta''
Herrå