torsdag, december 25

shuuuuuuueee's ;) ... Alltså, jag har fixat internet idag på datan. Eller när jag kom hem från min mormor&morfar. Sen har jag bara suttit här, fixat hem msn, torrent, vlc, virus program osv, sånt man behöver alltså. Har även spelat GH på kontroll ganska länge, haha! Hade glömt bort hur mycket jag ägde på kontroll, seriöst? Haha. Längtar till imorgon, för då ska vi fara och köpa högtalare på morgonen! Eftersom jag har pengar och behöver ett par nya sötiisar, så längtar jag som en tok. Antingen blir det ett par för 400 med bas, eller 250 ungefär, som är skit skitsnygga! Glänsiga, svarta, dock utan bas låda.. So we'll see. Skulle även vara med E och H? Men jag suger på att ringa, jag hatar typ att ringa, lolzer!!! Eller så har jag väl bara inte orkat. Just nu försöker jag få ut lite filmer av folk, men dom är så villiga och nämner bara filmer jag sett. Så, ingen film ikväll? Dö :(. Jag sov även till fyra idag, najs. Sen bar det av till grandpaaapz.

Annars är jag rätt besviken, varför gör du så här mot oss och dig själv?
Att jag aldrig lär mig, dina ord betyder aldrig något.
Och löften du ger, bryter du nästa dag.
Det är nästan roligt, när du försöker köpa vår kärlek.
1.


2.
MAN BLIR INTE SNYGG FÖR ATT MAN KLIPPER TILL EN FUL JÄVLA ÄCKLIG CP EMO FRILLA, FATTAR NI SMÅ TÖNTAR DET? MAN BLIR INTE COOOL, DET ÄR INTE SYND OM EN OCH MAN ÄR FAN INTE INNE. FULA JÄVLA UNGAR SOM ÄR SÅ JÄVLA BLÅSTA OCH ÄCKLIGA!!

3.
Och ni äldre äcklen med samma emo frisyr, klagar på små ungarna? Kallar dom FAILS och WANNABEES, ni är lika jävla fula och äckliga. Visst, man får klä sig hur man vill, se ut hur man vill, MEN ALLT HAR EN GRÄNS! Blir så äckligt less av att se runt på bdb, förlåt men.. Ni försöker sticka ut ur mängden, fattar ni inte hur mycket ni skämmer ut er då? Att ni ens tror ni är speciella, ååååh, är så less och så trött :(