söndag, januari 4

åhnej. Har just sett The new guy, som.. Är en bra tidfördrift, eftersom jag tänkt 'sova sova sova' och 'gonatt' hela dagen. Men jag kan inte sova klockan halv ett, jag kan inte heller sova ett. Men nu.. Nu är ju klockan ändå 02.21, och.. Dagen har gått fort. Snart börjar skolan igen, sen är det sommarlov. Allt har gått så där.. Jätte fort.

(alla klagar på att jag alltid skriver och inte släpper emellan luft, så nu.. Nu ska ni få se.)

Den här kvällen så var jag klar med mp3:n typ, åtta? Halv nio? halv nio? Vid den tiden. Jag glodde mest på den, fingrade lite, tryckte lite, lyssnade lite, ni vet hur man är med nya förälskelser. Nåja, skrev till Hannah att jag var klar med mitt facinerande, Hannah var seg, Hannah skulle klä på sig, Hannah skulle fråga vad vi skulle göra, Hannah undrade det i många minuter, Jag svarade hela tiden att jag inte visste och att hon skulle ringa Evelina och vara med Evelina istället. Hannah sa att hon ville vara med mig, Hannah blev arg när jag stressade och frågade om hon skulle: KOMMA NAKEN ELLER?!?! Jag suckade, var röksugen, var rastlös, ville ut!! Hannah mötte mig, vi mötte varann i tystnad, båda inslutna i musikens värld, Ipods och Mp3's. Vi gick till mig, Jag trodde Hannah var seriös när hon frågat på Msn om vi skulle spela Pinâta, Jag gick in till min brors Rum, Slog på Xboxen,

(glömde, FÖRLÅT DÅ!! )

Tog fram Pinãta, Viftade den glatt mot Hannah, Hannah kollade konstigt på mig och sa: HAHAHAHA ÄR DU SERIÖS, DET ÄR JU FÖR BEJBISAR, JAG SKOJADE BARA MED DIG! Jag la undan Pinãta, Stängde av Xbox, Stängde av Tvn, Gick till mitt rum. Suckade och sa att vi inte skulle vara i mitt rum. Vi gick ner, Jag satt mig i soffan, stoppade i hörlurarna och pillade på min kärlek, Blev hungrig, Pillade i frysen, Stekte en hamburgare till mig och Hannah.

Vi åt Pommes också, men efter vi ätit våra feta burgare. Jag följde Hannah en bit hem, Hannah gick hem. Jag gick Hem, Mamma hämtade mig. Jag gick in i mitt rum, pillade på min kärlek, tänkte att det var min ipod, tänkte vad min ipod tänker, tänkte vad jag tänker om min ipod, tänkte om den kanske lever nu, fortsatte pilla och kom på hur ofärskämd jag var(!) Jag slutade då. Skrev istället till Ellen att jag var hemma, Jag mötte hon. Vi gick på en iskall promenad, vi pratade, jag blev arg :@, Jag blev arg på en viss person som var våran TOPIC ämne, så arg.

Vi gick hem till mig, kollade på Blondinbellas TV! HAR NÅGON SETT HENNE?! HAR NÅGON SETT HENNES SHOW? KAN NI HJÄLPA MIG? FÖR JAG TROR JAG FÅTT FOBI! HAR NI HÖRT HENNES RÖST? HAR NI HÖRT HENNE PRATA? Isabella Löwengrip eller wtf hennes namn nu är, O M G !!!! Hon är 18 år... Du är 18 år, snälla? Okej? Du går treans gymnasium, DU ÄR INTE 9837456946ÅR?? OKEJ?? DU ÄR BARA BARNET! Och Nils, han ser bara bedrövad och besvärad ut, GE HAN HJÄLP!

Sen läste jag lite på Gaybloggen, jag trodde inte mina öron när jag hörde Amirs kompis prata, jag har aldrig hört något sådant.. Typ, ett främmande ljud, främmande röst. Är han en.. Alien? XOXO på dig, snälla.. Åhgud.

Annars, läst lite på Hannahs blogg. Hon skriver om popcorn, HUR POPCORN kom till, hon undrar vem som var den första att göra popcorn. Hon måste älska popcorn, det gör hon, men verkligen. För igår när jag hon och min mor satt och pratade. Så pratade jag om:

Livets största frågor, VAD ÄR VI? VARFÖR LEVER VI? VEM KOM PÅ ATT SIK SACKA TARMAR? VEM FINNS UTANFÖR VÅRAN GALAX? VAD KOMMER EFTER INGENTING? Mamma verkade förvirrad av mina frågor, Hannah avbröt oss med: Men har ni tänkt på hur popcorn kom till? Mamma blev mer intersserad. Hannah: Först är dom hårda, sen blir dom mjuka! Det ända jag tänkte var.. Vad säger hon? Det finns mycket som kan hårdna och mjukna, men inget som säger oss varför vi lever? Men mamma var interesserad, men inte jag. Jag är ingen popcorn människa.

Nu börjar det här tära på mina krafter, nu är jag trött.