fredag, mars 4

ispromenix - norra till södra







Vilket äventyr vi varit på idag, vi såg hajar och lockness monster. Tog varm-choklad-paus och poserade stiligt för kameran. Har även skaffat mig en maskot, fast inte döpt honom ännu. Kostade endast tio kronor och kan blinka som en disco kula! Inte mycket mer än så, André hämtade oss sen for vi och käka hos mormor&morfar. Har även kikat på lite soffor, men ingen som vunnit mitt hjärta ännu. Kvällen är oklar, men kommer bli lungn. Men först, alltid en dusch.
Öh. Ja, vaknade nyss. Inte uppe med tuppen som igår så att säga. Men om man säger som så här, jag är ganska trött. Och jag har ju lov, så .. Det borde inte vara så panik. Fast, å andra sidan har lovet gått liiiiite för fort, det är faktiskt fredag idag. När jag kollar tillbaka har jag inte sportat mer än styrke igår (för har lämnat sina spår, aoutch...). Men fikat har jag! Och lååånga promenader på stan.

Slurpar i mig en kopp kaffe, med persiennerna nerdragna. Är i ett litet mörker och funderar på vad denna dag ska gå ut på. Blir väl att ta tag i lite disk och städa upp lite, shape up up up. En envis grease låt har även suttit på huvudet hela lovet, tror det är ett tecken på att jag måste se filmjäveln. Jag tror nog det.

Idag är det även ett år Bosse gick bort, tiden har gått otroligt fort.. För ett årsen befann jag mig i göteborg med Evelina, det var på morgonen under tiden vi fortfarande var på tåget jag fick veta vad som hade hänt. Det känns ändå som att det var längesen när man tittar tillbaka så, men det går som i vågor. Ena stunden känns det otroligt långt bort, ena stunden känns det så nära. Känns otroligt dimmigt och overkligt när man pratar om det, när man skriver om det.

Men det har hänt, vi allihopa saknar dig.