onsdag, januari 27

jag kom på att vi har ju en rolig läxa i engelskan, läsa en engelsk bok. Så, varför har jag skjutit upp på den? Håller på med två engelska böcker redan, och nu en tredje. Åh gosh. Men det är kul, ibland. Som nu, istället för en fet bok om sjukdomar läser jag en kärleksbok. Och förhoppningsvis sover jag bra efter det också.

Detssutom sa Gabriella en massa sjuka, men interessanta, saker idag. Vi kom fram till att jag har en skyddsängel och Jennie mest troligt en demon. Fast jag kunde inte riktigt komma fram till om det hänt mer hemska saker för mig än bra saker, .. Men hur som helst, i know who it is!


åh, misso..
det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder HE-HE.
Har diskat, städat till lite och varit på storm promme med Ynk'is.
Även hälsat på min far, dom chillade och jobbade allihopa.

Kände just, åh vad jag varit duktig nu ska jag bada!
men juste, PLUGGA VAR DET.


..
Cos it takes something more this time, than sweet sweet lies
before i open up my arms and fall
losing all control of every dream inside my soul

and when you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

Jag trodde det var en lögn det här med snöstorm,
- det var inte en lögn.




OKEJ :@ det ser bara ut som att det snöar på bilderna, but sons of a :@@@@ jag ska he in er i den där jävla stormen, så får ni känna på något :@ Fast jag gillar ändå tanken att bara vara inne och plugga istället, för det går verkligen inte att gå ut. Gångvägen ner till mig var igensnöad, och min port var igensnöad.

på lunchen på praktiken, bestämde jag, jennie och gabbi att käka på örnässkolan, och det gick lite bra. Förutom att jag gled där på isen och ba: WOHO! Så for jag ner i något brunnhål. Sen såg man inte heller om det kom någon bil, son of a....

Det var ändå värst på hemvägen, när jag var mellan lägenheterna, så fångades någon damp vind där emellan och tog nästan med mig upp i luften. Okej, lite coolt var det också.

Mitt huvud skriker efter en varm kopp kaffe,
min kropp vill ha en varm dusch.
Idag ska jag lyssna på min kropp
:)

(lyssna på en röst som säger att jag behöver plugga?
- jag har nog inget val.
)