lördag, augusti 30

nej det är inte sant..

..tredje inlägget gillt. Jag trodde precis som min mamma, att jag hade en 'säng-liggar-dag' (hennes kristnaord för bakis) men icket, nu ska evelina och hannah komma och jag måste fixa mig. Vi kanske drar förbi stan, jag har faktiskt ingen aning. På senaste tiden har vi alltid hittat på något roligt och vettigt, det löser sig alltid. Så nu lyssnar jag på black and gold, lagomt bögig men jävligt skön. Jag har tråkigt, inte nog med det, har inte mycket att skriva heller. Så allt som ploppar upp i huvudet faller hit. Juste, jag läste i min hemliga lilla själv-destruktiva-lyckliga-aggresiva-johanna wordpad filen där jag misshandlade tangent bordet på harmoniskt sätt ibland, men även så hårt att tangenterna flög iväg, det var in the past. Men där fanns det såklart smått och gott, allt från när jag klagade på hur min mamma beter sig, som mina vänner ofta hör mig säga till hon säkert 100 gånger om dagen 'är du kristen eller?', helt fel det är hon inte. Bara en jävligt orolig mamma som tror jag blir våldtagen på varje fest jag nämner, men med tanke på hurdan person jag en gång varit så har hon rätt att vara en sån mor. Jag älskar ju henne i vilket fall som helst, såklart. Även något som förvånade mig, var att jag klagade på min släkt. Eftersom alkoholismen är något som rinner i vårat torne finska blod, så var jag väldigt arg för säkert.. ett årsen. Hahah, jag menar.. Det låter inte alls roligt det jag kommer skriva, men.. 'Att hålla borta sprit från våran släkt är som att hålla borta en tändare från en stor gasol tub. Men såklart spränger vi alla den regeln, förutom min mamma.' För det första, vadå gasoltub? För det andra, hahahhahaha, nykterist till mamma. Asså jag hade kunnat skriva ner så jävla mycket som jag skrivit där, det är sjukt. Och nu snackar jag jävligt mycket om min morsa, och förutom att jag klagar på hennes kristna sida så har hon lite av en schitzofrein sjukdom också. Hon jobbar inom psykeatrin, tror jag. Vi skämtar ofta om att hon verkar vara lite bakom flötet, men no kidding, nu är det bevisat, hon hade skrivit en dikt när hon var i tio års åldern, en vår dikt. (shit, tänker bara på hur hon skulle ta det här ifall hon läste det.. haha..) iallafall,
'jag känner hur sommarn kommer in i mig och hur blommorna pratar till mig', done.
Du vet, jag känner igen mig, när jag kommer in i verkligheten för mycket kommer jag på saker JAG tycker är poetiska vid DET tillfället, men när jag väcks till liv kan jag inget annat än skratta. För att få andas just, så måste jag påpeka att det här inlägget kommer försvinna imorgon, inatt, när jag blivit normal dvs. Just nu, ojoj. Tillbaka till skrivandet, jag älskar min morsa, men jag önskar bara att det fanns videokameror i lägenheten, så skulle ni få se vilket jävla hey baberiba vi lever. Men vafan, hon får mig att skratta. Dom ända gångerna jag säger att jag älskar henne är när jag är full, vadfan, hon förtjänar bättre dotter. Ähh, konstigt att jag inte nämnt min bror eller far något.. Ja, jag kan ju påpeka att rasmus köpte en bil idag, nu känns det att jag snart kommer flytta, bli faster, kommer gifta mig, skaffa barn, bli som min mamma, bli mormor, ja.. få alzaimers och tvångs flyttas från mitt hus till äldre boende, sen dö. Det påminner mig om att livet är kort. Jag kan inte ens skylla på bakis morgon utan att få dåligt samvete av att för varje minut som går, går livet. Kolla, dom här minuterna jag spenderat hitills av att skriva kommer jag ALDRIG få tillbaka. Men så är det, och jag fattar inte varför skolan ska ta så onödig plats i livet. Det är sjukt. Och på tal om livet, vaför lever man?

big brother -08? :(













manamanah

oj, har inte skrivit på två dagar och ändå är jag ganska aktiv när det gäller bloggandet. Igår for vi på fest hos victor? euhm.. iallafall, det var jävligt roligt ändå. Asså, det var skön stämning och alla var lagomt fulla, eller .. ja, dom flesta! Yes. Idag vet jag inte vad vi ska göra, har sovit .. kanske 4-5 timmar? kom ju hem vid sex sju någongång säkert. Nu ska jag iallafall inte helt oväntat se ett avsnitt school rumble. Kommer somna mest troligtvis, och blir det fest somnar jag igen. Och jag lovar att jag aldrig kommer säga absolut, seriöst, det där ordet har bitit sig fast i min hjärna. Är på väg att säga det hela tiden :( bajsigt värre, somsagt, gonatt.


- HAHAHAHHA!!