söndag, juni 12

Fredagen var helt kokande varm, jag och Sanna satt på stranden med varsin öl och glömde dricka vatten. Led inte så värst då, men ... När jag kom hem. Ohgod, var så sjukt överhettad!! (men brun, hehe..) och hade huvudvärk och mådde som ett as. Och inte blev jag onykter heller, all vätska som kom in i min kropp blandades ut med allt vatten jag tog igen. Så fredagen var rätt nykter ändå.

Lördagen var också helt varm, drack inte värst mycket vatten då heller, haha. MEN BRUNARE BLEV JAG ALLT! Badade på trolltjärn och solade med olja, mh-hmmm. Vill dock inte ha en brun bikini längre. Och kul att alla andra blivit för små. Jag vill ha en gul, eller en turkos, eller.. Kanske en knall rosa. Så alla ser att jag faktiskt får färg, haha.

Sanna och Thomas och Sandra kom hit, vi grillade. Njöt av värmen och jag drack vatten. Var alltså nykter igår, med mitt flick team. Vi for åt alla världens håll innan vi satte oss lungt på Pondus. Var rätt trevligt, men vi for igen och den här gången stannade vi på läbbiga.

Måste bara tacka Sanna & Sandra för en helt otroligt rolig nykter kväll! Man kan ha roligt utan alkohol, jag måste nog säga att det var längesen jag ens hade såååå roligt! Tror att om man druckit hade det sugit ap balle.







Och tack för alla tusen skratt du delade med mig igår!