söndag, november 2

Kom till farmor idag runt sex, käkade palt med farsan och sitter här fortfarande. Så det blev att sova här, och imorgon är det skola! Egentligen har det inte alls hänt mycket sen jag skrev sist, mer än att jag gått förbi Ellen och senare mött Linus. Annars, nä. Så ska snart lägga mig ner, läsa och bara ta det lungt :). Skönt iallafall att jag är trött vid den här tiden, så blir det inte så omständigt att somna. Nu, nu ska jag .. se på någon film som var, om jag alltså orkar. Och andra avenyn har jag gett upp, eftersom det kom någon som jag inte vet vem det är med där helt plötsligt. Men vad missade jag inte efter 100 avsnitt. Så nåjo, natti fokz.
hejhejhejhejhejhallå. Jag vaknade vid ett, eller låg och sträckte på mig i typ en timme. Sedan gick jag ner, åt en macka och drack en pk. Igår kväll hyrde jag och pappa film, köpte godis och must! Ahjo, filmerna hette: cleaner och steel trap? eh, ja så ja. Annars ser jag på EMA indencent exposure, där dom visar tabbar från tidigare år. Så har väl lagomt mycket längtan till den sjätte! Haha, nyss intervjuade dom Tokio Hotel, och plötsligt har dom fåt bra engelska, se där. Nu ska jag se klart det här, sen ska jag till mamma och ikväll sover jag nog mest troligt hos farmor, annars kommer jag mig aldrig upp ur sängen imorgon. Så på det viset ligger det till.-

Och nu vill jag få klart för er alla i fredags, att det var inte så illa som alla verkade tro, och att jag mådde bra och bla bla bla.

(Kate perry :O i slutet!! )