onsdag, juli 18

Tiden går fort, alldelens för fort


Studenten, över en månad sen nu. Vi var glada, lyckliga, fulla, hesa, glada för att skolan var slut, hesa för en hel veckan med en massa skrik. MEN NU DÅ?! Hösten närmar sig med alldelens för snabba steg. Ja, känns väl lite ångestframkallande. Tur att man har bilder att se tillbaka på iallafall... blöh!

Hearts a mess

You've lost (too much love)
to fear, doubt, and distrust (not enough)
You just threw away the key (to your heart)
You don't get burned ('cause nothing gets through)
It makes it easier (easier on you)
That much more difficult for me
To make you see

Love ain't fair
So there you are, my love

Skit happens



Ja, trodde jag skulle ha gått 7-14 idag, 13.30 la jag märke till att jag bara skulle gått till 12. Men sånt händer. Pratade med våran chef, det löste sig med att jag antingen får gå två timmar tidigare någondag eller ta pengar. Tror jag går tidigare imorgon! Varit på en annan avdelning både måndag och idag, faktiskt ganska skönt med omväxling.

Min iphone har även kommit hem, den kom på måndags. Skulle tro att det inte är den jag hade, eftersom den inte gick att rädda, kan jag kanske förstå då den var böjd som en banan. Har beställt hem ett microsim, förstår inte vart den andra försvann, kan varit så att det inte ens gick att ta ut pågrund av den formen den hade. Jaja, har inget minne alls av vad jag kan ha gjort av det.

Så på min rast idag beställde jag hem ett skal, kassett bandet i rosa. DET ÄR SÅ SNYGGT! Sett en hel del har sånt skal, och det är  så fiiiint! Kollade lite bättre på skal nu på datorn och hittade lite annat fint att pynta phöunen med. Vet inte riktigt vad det är med mig och rosa? Men tydligen har det blivit någon slags favorit. Kunde jag aldrig tro, men så blev det!