söndag, september 27

kvällen igår, inte såååå lyckad. Eftersom det slutade med att alla ville ut och våran plan inte funkade som den var tänkt. Så ja, rätt wasted fylla. Jag har typ ingenting att skriva, alltså.. Ja, det var ju trevligt här men lite mer människor hade man ju kunnat ta in. Och roliga människor. Det var nära på att bli en promenad hem från stan med Jamme och Anton, men vi fick tillslut skjuts när vi var vid malmudden, DET var bra eftersom mina fötter är kinda.. Döda.

Imorse vaknade jag av att min kisse låg på mitt huvud och ppprrrr'ade. Tog två panodil och lite nässpray, sen var jag helt recovered! Förutom att imorgon kommer jag vara sjuk, och missa idrotten IGEN!! Varje, varje, varje måndag har jag varit sjuk så jag har inte kunnat vara med på idrotten. Seriöst, folk måste ju tro att jag har någon slags fobi. Men det är helt sjukt, jag vet inte om det är för att jag festar hårt på helgen eller om måndagar bara är min sjuk-dag.

Hursomhelst ska jag strax förbi Hannah och Evelina. Får väl höra ett och annat om gårdagen, allt som jag missat, tråkigt. Dom två hade även ätit fylle mat hos min pappa med Rasmus, Lasse och pappa. Jaaaaaani, det känns som att jag glider isär från er flickor.