fredag, december 5

hejhejhej /super-mobbad-flicka-92-hertz

Assoooooo, jag har svinit båååååring!!! Och vännäääh vad jag ska göra. För filmer, nae. För böcker, jooooe! MEN, det är en fredag. Och visst, jag har ont i huvudet, mår illa och håller på att frysa ihjäl. Kanske inte det bästa party moode, men .. åh, ännu en fredag i korgen :/. Jag funderar på om jag är lite sjuk kanske, KANSJÄÄä!!! Whateeevahh likx, jag dricker saft och har just rökt min helgs cigarett. Tog även ett kort när jag gjorde det, kändes som om det var de ända rätta :/ ..

(kändes även som om jag var tvungen att blotta mina INTE up-pushade bröst, det verkar vara väldigt modernt just nu :). Och spänna armen lite också, det är väl alltid poppis? hihi)

Så har jag checkat igenom i min gott och blandat påse, hittade andra söta bilder också! Hihi nr2! (lägg märke till min mårran näsa)

Tycker att det känns som om jag överskridit(?) en gräns och egentligen borde jag sluta, typ ge upp, ni fattar, jag är här själv och har skit kul, ni fattar ju det också. Så jag borde väl säga nattzi ellernå? Nääääääemen... åh, nattzi :/

Tog ledigt från skola idag. Pallade helt enkelt inte med, märker att jag mår så sjukt dåligt psykist av att tvinga mig från sömnen, tvinga mig vaken, tvinga mig gå. Sover inte alls bra om nätterna, vaknar en gång i timmen, och det suger. Åh, allt suger. Så den här helgen är hänger allt på att få tillbaka min sömn som jag förlorat. Aja, har varit på stan och storheden med mamma idag, köpte massor med julklappar och det var naaajs. Nu ska jag ladda ner någon film, sedan bara mysa!