tisdag, januari 26


jag vill bort.
ha-ha 8-)....
(jag skrev mer om mig och telefonen imorse,
men det försvann.
som tur gjorde ävehb de jobbet åt mig.)


jag: eh, lilljohanna! Det ringer?!
lj: vaaaa? var?!
jag: Men här hemma hos dig!!
lj: ja juste! Vi har ju en sån

hon springer runt i lägenheten..

lj: alltså, vad har vi för telefon? OCH VAR ÄR DEN?
jag: vet du seriöst inte det?
lj: NEJ, jag har ingen aning..

hon hittar telefonen..

lj: ahaaaa, vi har en sån här. Coolt! Hur svarar man?!?!

Och nu imorse ringde hon mig. Det tog dock ett tag för henne att komma på vad mitt nr var. Tydligen så hade det också varit ett klistermärke där var numret brukar stå, så hon trodde att hon skrev fel hela tiden......

inte undra på att folk tycker att jag är konstig?! MAN BLIR SOM MAN UMGÅS. - bogdanoff
HAHA, alltså åh jag är så knäpp! Förra året bestämde jag och mamma att vi skulle ta bort våran hemmatelefon, för vi använde ändå bara våra mobiler. Och nu har hon tagit tillbaka hemtelefon, och jag är såklart inte så medveten om det. Iallafall inte att vi hade en trådlös telefon? Så igår började det ringa, och jag är van vi 'RINGRING' Istället började ju någon hightec signal. Jag ba: di-ti-riiii! Evelina ba: seriöst, är du störd? Jag ba: HEHE vadå? Hon ba: telefonen?!

Vi har haft en miljoner trådlösa hos pappa, men där har vi inte heller hemtelefon längre. För han har gett upp hoppet om att dom får vara hela, är det inte jag så är det rasmus som kastat den i backen. Så, hemtelefon is the shit, again.

Annars, min klass gillar inte att jag tagit sovmorgon. Detssutom på tisdagar har vi två matte lektioner, och jag tänkte fara på den som är senare. Men vet ni vad dom i klassen kommit överrens om? Gruppskolka! Jag svär på att det bara är för att jävlas med mig, they like reta mig alot alot. Och det där med att gruppskolka, jag har velat göra det hundra gånger. Men då har Niklas eller starre förstört allt.

Men bara för att jag behöver den matte lektionen, SON OF A!! Jag ska dit ändå, om jag så ska sitta där själv i klassrummet. Pfft.... Annars väntar jag på att E ska bli klar, sen tar vi bussen in till stan. Hon skulle köpa nå grejs och jag skulle följa.

Och E var här hela kvällen igår också, vi såg på schrei dvdn (a)
i really died when i saw gusti, ohgodohgod.

och jag borde sova, varför är jag kvar?