söndag, november 23

Jag vaknade kring halv elva då Hannah for. Åhgud, jag är så sjukt trött! Inatt när vi just släckt (vid tre tiden) så började vo plötsligt höra hög musik?? När vi öppnade vädrings luckan, (or what the name nu är) så var det dött på hela gården och musiken lät typ, nära, men ändå långt bort? Så jag tog på mig jackan och gick ut för att höra, och det lät det som att det kom från MITT SOMVRUM?!?! DET var läskigt. Så vi gick in, och då hördes musiken lite lägre, men plötsligt höjdes den igen. Jag gick och åt macka, så gick Hannah in i sovrummet igen. Hon kom fem minuter senare och sa:
- AH!! DET GICK NÅGON DÄR UTE!
jag: Jaha?
- Jamen jag hade parsiennerna öppna lite också hade jag örat mot fönstret för att höra vad dom sa, och och och.. AH! Dom ba: 'Musiken bla bla bla..' Så sa den ena: 'Men det brukar oftast komma där ifrån..' Så sa den andra: 'Vart?' Den ena: Där lampan är tänd. Den andra: 'Där *pekar*' Och då kollade Hannah för att se vart dom pekade, SÅ PEKADE DOM MOT HENNE?! HAHAHAHA!!
Så vi blev pigga igen och började läsa. Och jag dör, jag kommer aldrig kunna vänta till måndag?! Jag vill se den NU! Om jag inte redan nämnt, så ska jag och min mor se Twilight nästa vecka på måndag, hon har till och med börjat läsa första boken (som hon kommer ha läst ut idag?!) Omg :(

Okej EVELINA....

.. Du har rätt med Allt det där om Johan, Nästan. Men om du tänker så här, Han kommer ju inte vinna idol hur som helst. Snart kommer folk bli seriösare och då vinner Kevin. Och visst det sög när Lennart eller vad han nu hette åkte ut, men hallå? Du kan knappast säga att han hade bättre sångröst än Johan?! Och du kan inte lägga in 'when you were young' videon, som om det var de sämsta framträdandet, NÄR DET VARIT DET BÄSTA?! DÄR tog jag åt mig :O!!