torsdag, december 11

Som ni säkert forstod..

.. var det inte jag som skrev igår. Men allt var faktiskt sant, jag pratade baklänges till och med. Det ända som INTE var sant (logiska Hannah..) jag var absolut inte sugen på vitlöksbröd! Jag tänker inte ens säga varför jag inte var det, beacuse its kind of.. uppenbart. Sooo, my evening at Hannahs place were like this: I loooked at the naked model Hannah in her Photoalbum, seriöst, Hon var naken på varannan bild? :O (okej, förlåt om det var hemligt) .. Men hon var iallafall skitsöt och log brett på alla bilder :). Oj, borde jag också nämna att hon var typ tre år gammal?

På Fridas begäran så delar jag upp mina inlägg i delar, förut var det ju typ bara en ända deg. Så nu, NU! Det viktiga som hänt idag är att jag... Känns som om jag måste hoppa en till rad, för det här är verkligen nåååågot:

Jag gjorde de två sista delarna i eng-nationella idag:
He-He-Heeee, det var hör-övning och Muntlight.. Uppsatsen jag gjorde i förrgår, ni vet det jag satsade 283746836 kr på att jag skulle få G? JAG FICK VG+, IN YOU'RE FACES! Hon hade aldrig sett någon skriva så mycket, hehehehehhehe. Och aldrig någon som fått alla rätt på Hör-övnings, Inte heller någon som pratat så mycket på det Muntliga! So, Guys.. WHO HAS VG+ IN ENGLISH NOW? suckerz.

Back to bussiness, det är Lunch och jag har svin ont i magen. Vilken är kind of unusual, but now i have. And my head is ticking like a terror-bin-laden-special-bomb. Soooo, I think im staying at home. And tomorrow its a new day, and soon its x-mas in my heart!

... Jag har även sagt till pappa att jag vill ha en Fishy in Bowl :O!