fredag, februari 5

I never had the nerve to ask,
Has my moment come and passed
?

(annars dunkar jag bara musik och är glad, har bubblizz och ätit lite av en daimglass. Minns när jag var liten och tyckte daimglass var värsta glassen, helt stor och gerr. Och idag, jag ba: HA-HA mini! Ändå orkade jag bara två tuggor. Sooo... Hehe... Men nu har jag glass för hela kvällen! Också vad mer, eh.. orka flytta! Im less på att flytta hela tiden, och mjölkis?! Nä, nu får jag inte bli arg igen. Im too good for that!)
Åhhhhh musik!varför är musik bäst i hela världen?
Jag svär, jag hade kunnat leva på bara musik.

green day - Viva la gloria [little girl]
owl city - The saltwater room
foo fighters - Best of you
green day - Macy's day parade
foo fighters - Long road to ruin
my chemical romance - I don't love you
lady gaga - Bad romance
tokio hotel - That day
billy talent - Surrender
30 seconds to mars - The kill
30 seconds to mars - From yesterday
HIM - Vampire heart
30 seconds to mars - Attack
paramore - Crushcrushcrush
paramore - All i wanted
flyleaf - All around me
tokio hotel - Reden
placebo - Running up that hill
placebo - Ashtray heart
placebo - Follow the cops back home
rihanna - Russian roulette

(kvällens lista, her name is mau!)
lite gammal och ny musik, i like that.
och jag hatar att skriva ner låtlistor,
för jag glömmer alltid någon as bra låt.



kvällen kommer spenderas med Stinky fylld med kaffe.
helt plötsligt blev jag förbannad på allt, men det går över.
Och mamma pratar om att flytta till mjölkudden, what?!
på söndag ska vi tydligen kika på lägenheter.
(a).. Min mammas kille kom just med en sladd som jag har från datorn till stereon, så jag kan ha högre musik och bättre ljud! Har velat ha det as länge, men glömt bort att köpa det hela tiden. Men igår kom jag på hur skönt det skulle vara, och aw, det är as bra.

Ska snart till coop och handla något gott till ikväll, sen far jag och ser ett avsnitt vampire! Och sen så får kvällen bara bli vad det blir, känner mig bara bättre av det här. Haha. Im so easy. Så en lugn och mysig kväll, massa ljus och sånt också. gerr.

Hittade även min spargrishund,
han har jätte mycket enkronor i sig och väger typ två kilo.
good puppy, goooood puppy.
nu förtiden kan jag inte kontrollera allt tänkande, och allt jag inte vill tänka kommer bara upp. Kändes som att jag blev skjuten på vägen från skolan, allt kom på en gång. Och bussresan kändes lång och det var äckligt. Så när jag väl kom hem la jag mig i soffan, där sov jag i 3½ timme. Mina drömmar? Bara konstiga. Trodde jag var vaken, men så öppnade jag ögonen. Och jag kommer ihåg hur tunga mina ögon kändes, så jag blundade igen och kom tillbaka till samma dröm. Allt var jätte konstigt, hade typ fest. Sen kollade vi på nytt hus. En massa saker.

Fast jag är glad att jag börjat kunna tyda mina drömmar, för det mesta som händer finns det oftast en baksida av. Och jag ser det, och blir påmind om saker och ting. Bättring, nu på en gång, snälla.

Jag är fortfarande helt död, så far förbi pappa sen. Funderar på att slå igång någon gammal kärleks film, eller en skräckfilm. Eller bara en komedi. Jag vet inte!!! Åh, och nu ska jag äta. Jag skojar inte när jag säger att jag håller på att svälta, uh :(
hela dagen blev helt bajsig nu och jag orkar inte ens förklara hur den är eller hur alla lektioner lagts. Jag vet bara att jag kommer skolka matten och sluta nu typ. För just nu, har vi någon damplektion där vi gör vad vi vill och jag orkar inte ens det. Så ska till Hannahs skola snart, eller evelinas skola. Någon av deras skola. Så ska vi käka, sen dra hem allihopa.

Biljetterna till stockholm är iallafall fixade, och jag funderar hur min fredag kommer se ut. Antingen eller. Ungefär. Vill dricka, vill inte bli bakis. Vill chilla, vill inte chilla för hårt. I dont know what to do. Men det brukar bli bra i slutändan, oftast.

Har även disskuerat med Niklas om att byta livsstil, eftersom vi är så sjukt motsatser. Men då kom han på att han kommer bli skyldig mig 100 kr, eftersom det betyder att om han ska leva som mig kommer han bryta sitt nykterist löfte. Dock har jag två½ år på mig att supa ner honom, i will make it. I will make it 83246 times if i wanna.

Så ja, den här random lektionen suger rätt så mycket dase.
Och im out of here, drar typ till bananens skola.
okej, man går på stöd för att plugga. Hitills har jag inte fått något gjort alls. Sitter med min mentor, Niklas och någon från op2b. Så det är mest bara chill. Åhhhh, im tired. Känns som att det inte spelar någon roll hur många timmar jag sover, för jag är alltid sååååååå lika trött. Men jag tror jag måste komma in i någonslags sov rutin, då blir det nog bara bra. Och nu har vi mentors tid, ... Sen går vi skola i hundra timmar till HELT OK!

<3