tisdag, juni 9

jag har ingenting att säga. Eller jo, JAG HAR FÅTT SOMMARLOV! Nu, finally. Året har gått som en jävla raket, shiiiiiet. Bara på ett fingerknäpp, handklapp, POFFF!!! So gone, PERFEKT! Så ja, jag är väl glad för det. Har köpt jogging skor igår(tror jag det var .. ) Så har varit ute och joggat igår och idag, vilken skillnad. Blir ju även mycket sånt i stugan, som jag ska till on saturdayIMINLOVE. Öhhh... Och på måndag far vi på ikea. Vad mer händer? Fest på FredagIMINLOVE. Eller, it beror på the weather, som verkar ha stora humörsvängningar.

Alltså, jag har bara bajsigt tråkigt och har ingenting ALLS att säga. Är såååå tom, lyssnar på Kevin RUWDOLF, och bara andas typ. Jag kom på att tänka, ni vet det där inlägget? Som jag skulle skriva.. för typ över en vecka sen.. WELL! ... Nu glömde jag bort vad det gällde. He-he-heeee.. Näe men, skolan? SLUT, over, trough! In your face.

di-ti-riii.. Jag skrev en sak men tog bort det, jag har bara ingenting att säga. Sommarjobb, andra period, sug balle va? Ähhhhhhh, torka svetten från pannan och bit ihop, herregu, har just gått ut det här äckliga året och jag börjar redan klaga. Nu ska jag se fram, ikea och hela faderuttan. Även, möjligtvis, stockholm med Frida. Så sommaren kanske inte blir heeeelt... tummen ner.

Men hade ändå velat sikta högre, typ dra långt åt helvete, sjäv. Men sommaren är för gemenskaphet och grillning(på alla vis), sol, bad, sommar regnet, någon öl här och där. Musik, givetvis. Skulle jag göra sånna saker, helt själv, på andra sidan jorden(DET KANSKE SNÖAR DÄR(!!!!)), svensk sommar it is.

Alltså... Jag undrar hur mycket jag skrivit nu, men.. Hahyhahahahahajdbsmfm qsgmdö. Jag har helt enkelt inget liv, inte just nu iallafall. Funderar på att hälsa på kissen och bara byta dator het enkelt. WHEN ITS A SUICIDE YOU CALL IT SUPERSTAR!

p.s i love you