måndag, oktober 31

Varför känns de alltid som att man måste vara uppe hela nätterna bara för att man har lov? Typ som att man måste ta vara på det? Typ fast man är astrött och håller på att däcka? Ska vi snacka ilandsproblem, så kan vi disskutera det här ämnet. Tack bra hej.

Nä, påriktigt. Har sett Wrong turn 4 just, perfekt film för mig, inte så perfekt för André för han hatar sånna och lämnar mig oftast själv för att se sånna. En sån där bom-splash-piiiow-splash-AHHH-dontgotherebith film. Av äkta vara. Sånna filmer har alltid varit min grej, men var ett tag sedan jag såg en sån lkdsnfd film, och jag måste tyvärr meddela att det är inte min grej mer.

Bara för att det är min blogg, jag skriver what the fluff jag vill, så kommer jag säga varför dom filmerna inte är min grej. Skulle tippa på att jag sett sånna filmer ett x antal miljoner gånger. Och vafan.. Dom är ju likadana allihop. Ett gäng tonåringar som är helt jävla osmarta och gör helt jävla osmarta saker. Går ut ur rätt hus, och in i fel hus.

Och ja, vadå? Det har jag ju alltid fattat. Ja, alltså att alla är likadana. Det jag ville komma fram till är att FYFAN VILKEN TRÅKIG brud jag varit. Det där har varit min genre, vad i?!

Nattsludder nu så här två minuter i tolv.
Förutom att jag just förstått hur tråkig jag varit, har jag kommit på hur roligt man kan ha det. Med typ sjuka komedier som får en att dö tusen gånger om. Komedier om pingviner och riddare.
Annars då? Ja, kan väl säga att jag varit lite tidsförvirrad, har nog påpekat det här för varje jävla gång det kommer på tal att ställa om den förbannade klockan. Som tur har jag en mobil som sköter det åt mig, så jag slipper googla det tusen gånger om och få tusen olika svar om + och - tider. Vilket jag kan ha svårt med. Även fast det låter ganska lätt.

Hur ska det gå i kina då? Ja, jag ska runt halva jordklotet. Och hur fan låg det till med timmarna där? Typ såhär.. -6 timmar? eller var det +? BLIR TOKIG. Jag önskar klockan kunde vara detsamma överallt. För vadå, är det verkligen så svårt? Jäkla aeinstaeisnz, solar, månar och sateliter.

Nä, sludderli sludder.
Också hade jag kunnat avsluta hela det här inlägget med värsta coola dissen. Men kom fan på att det är du fan inte ens värd. Så avslutar istället med att jag har underhållt med själv med detta fina inlägg. Tack, tackar. Väkommen åter!