tisdag, mars 1

ÅH JAG BLIR GALEN! Saknar Hannah's stuga och våra katter så kAJFKDJS mycket. Så sjukt kul vi hade, vi tjaffsade, fastnade, skrattade, körde, ramla av, rulla av, var påväg att köra i träd, skrattade lite till, åh allt där i kring! Och när vi fastnade i flera timmar, när min gamla skoter fick soppa torsk mitt i svarta skogen, när jag flög av och försvann i djupsnön, trots allt så hade vi kul åt allting.


Well long time, no seen! Eller var det typ i förrgår? Jaja, jag lever iallafall. Igår sov jag till ett, så dagen gick rätt snabbt. Idag sov jag till typ tio kanske, och fortfarande sitter jag här och försöker komma på någon slags plan för dagen. Men.. Ja, det går ju lite som det går.

Igår blev det iallafall plättar till middag! Asgott såklart. Jag satt mest och kollade på, väntade på att maten skulle bli klar, hehe. Som vanligt då. Men tänk så tråkigt det hade varit för André om jag inte hade suttit och sjungit och svamlat, gu så tråkigt att laga mat då! Lyssnar på lite old music och försöker tagga något. Promenix eller annat som är nyttigt kring sportlov.

Ska inte säga så mycket eftersom det inte är säkert kring en sak,
men imorgon får jag och André ett viktigt besked! Det bara pirrar i magen, hih.

Nä, nu ska jag ta tag i mitt liv och allt ikring. Hejpa.