onsdag, maj 25

haha, alltså nu får jag ge mig!!



Har sett den för tredje gången på rad nu, hade också glömt den, så nu sitter jag och hurvas i hela kroppen för att åååhhh.. Alla är så bra och man bara ryser! Och jag, .. Jag som aldrig gråter har blivit världens känsligaste person på senaste tiden, sitter och snyftar åt allt. Så sitter här tårögd nu!


Hittade den i mina favoriter, nästan glömt den!
Åh vad glad jag blir när jag hör den :')
skuttar omkring med musik i öronen, diskat och haft mig. Även rensat kaffetetran, så är lite uppspeedad. Har pluggat klart! Thank god. Det sköna är att jag inte hade så mycket kvar som jag trodde, pjuh. Så blir inte allt för mycket rest till trean! Ska börja fixa mig lite, har jeans shorts och vädret ser inte allt för lovande ut så .. Stoppar nog ett par leggings under.

Jappjapp, thats about it. Känns kul att jag har mycket till liv då jag redan hunnit uppdaterat femhundratusen gånger redan idag. Och lär ju säkert bli mer... Haha. Nä, nu fixa sig lite grann! Sedan storheden, hihi!
En något lugnare tjej skriver nu än tidigare. Lyssnar på Tranquilize med the killers och lou reed. Chillar, smuttar på kaffe och kedjeröker. Gjort en låååång uppgift, om livskvalitet och vad det ska stå på min gravsten. Vad jag skulle göra om jag bara hade sex månader kvar i livet och varför just jag är bäst i världen. Ganska lätt när man kom igång. Blev drygt tre sidor, hehe. Kunnat bli mer, men blev så rastlös. Så ska diska och sådant nu. Sen påbörja en ny uppgift!

Så yapyap, puss!
BLIR TOKIG! Har lämnat allt det svåra i alla kurser till sist, hoppar fram och tillbaka mellan de sista uppgifterna, vet inte vilken jag ska börja med, måste läsa femhundrafemtiomiljonersmiljarders kapitel för att ens fixa en uppgift. Ja, så jag blir tokig. Tänkte fixa klart det där förbannade hemmaprovet i sammhälls istället, ni vet, det som skulle vara så jävla lätt. Läste första frågan och tappade bort mig. Första frågan har ju alltså då femhundrafemtiomiljonersmiljaders frågor. Varför hade hon inte bara kunnat dela upp allt?

Och sen det här med att tänka själv, vill helst bara slå upp frågan på google och få fram ett svar. Men det går ju inte heller. Så just nu funderar jag på att vända lägenheten upp och ner, skylla på att det varit jorbävning, städa upp och då är klockan såpass att André slutat och vi är påväg mot storheden.

Men nä, det kändes inte heller så jävla kul. Börja hålla på att städa när jag ska vara hemma och plugga och vara helt jävla otrolgit bäst i hela världen. Fan vad jag är less på att äga den titeln! Att ha den pressen på sig varje dag, prestera bäst och ännu bättre än så till och med.

Äh, tar mig en tredje kopp kaffe. Försöka ta några lugna andetag, ett eller femhundra bloss och sedan ge dom där förbannade uppgifterna en chans till.