söndag, juni 17


sol, öl och pride!

Dock bara två öl, så blev en rätt nykter dag och kväll och natt. Klev upp ett, gick ut och solade medans André skruvade i sin hojj. Sedan åkte jag och Sandra in till stan för att joina pride-tåget, rös i hela kroppen av att strosa där i ledet. All glädje, all öppenhet och all kärlek! Och hur mycket folk som ställde upp, i alla åldrar. Tummen upp för hur samhället börjar se ut, för tyvärr är det inte så självklart för alla hur ett förhållande ska se ut. Men det var härligt iallafall, vi satt en bra stund i parken i solen och njöt.

Kom iallafall just från Thomas, grabbarna drog vidare för häng med andra grabbar. Inte sååå intressant med allt hojjprat och hojjmek, så lånade en film som jag ska se nu, och som man bara tyyyyydligen måste se. Konstigt att slå på en dvd, är ju liksom inte det man brukar..

Imorgon är det tvättstuga och städning på schemat, det må vara undanplockat här men dammtussarna susar förbi då och då. Sedan ska jag väl bara vila upp mig för en hel jobbvecka, gggosh. Jaja, film och pringles!