torsdag, maj 6

16.55

YO! Sitter hos e och tjillar. Inte så mycket mer. Vi har pratat lite om hennes stockholmsresa och BAIZ'IS!! .. Det känns som att jag kommer dö, för det längsta vi varit ifrån varann var när hon var i Thai'is. Och då dog jag nästan, hur kommer det nu gå? Näemen man får göra det bästa av situationen. Får väl komma dit och hälsa på, såklart. Kommer nog bli en bra sommar anyways :). EHMMMM... Vad mer? .. Dunno man. Allt jag ville komma fram till var att en sommar utan E kommer gå bra, men hade varit bättre med henne.
______
yoyoyoyoooo. Klev upp fem. FEM!!! Men så här är det tydligen när man bor en miljoner mil från praktiken.

Igår hade jag iallafall astur med vädret, för det var typ ändå finast på kveeeelen, HEHE. Hoppade av i stan och hämtade min bike, och cyklade home. Efter det mötte jag upp André, vi tog en promenix och sen for vi till han och såg Coraline. Kom hem vid tolv tiden och la mig typ dirr, och somnade ännu mer dirr.

Idag slutar jag halv två, så blir väl att tjilla litte litte i stan efter praktiz. Tror även jag och evvevev hade något ärende. Na-hajs. Sen ikväll vet jag inte, kanske far förbi hertsön eller så far jag hem och sover.

Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know
Butterflies all havin' fun you know what I mean
Sleep in peace when day is done
And this old world is a new world
And a bold world
For me

Stars when you shine you know how I feel
Scent of the pine you know how I feel
Oh freedom is mine
And I know how I feel

It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good