söndag, september 20

tacogratängen var faktiskt mycket godare än vad jag tänkt. Det var rätt mysigt att äta bara sådär, men människor man tycker om. Kändes kanske lite gammalmodigt att sitta där två och två mitt emot varann på middagsbjudning, men det var trevligt! Tack flickor och.. pojken. :)

Efter det drog vi till Amina, där laddade vi upp med musik, dans och öl. Jag hade helt andra planer för lördagen, men eftersom det oftast blir vad jag vill annars, tänkte jag anspassa mig efter flickornas val och hålla käft. Ja, vi var ute i alviks träsk?!?!? letade efter någon bonde fest or so whatever. Jag hade just intalat mig att det skulle bli kul, när det helt plötsligt inte var något alls. Inte nog med det, inget hände på något annat håll heller.

Så påväg hem, bestämde sig någon för att ringa lite försent när man kan säga att vi var.. På andra sidan jordklotet! Iallafall nu när det är vinter snart, inte värt att cykla så långt i kylan. Smått besviken på kvällen, ja. Känns som bara för att jag inte får som jag vill en kväll, så är det som att jag aldrig fått det. Åh, hur som helst skulle jag aldrig vara nöjd.

Smått onykter fortfarande, tänker på den där jag alltid tänker på när jag är smått onykter och onykter. Förstår inte varför, gissar väl att det är så med första.. loverboy? Nae, jag skoja. Att jag inte ens kan vara seriös en sekund, damn it! Nä men en tom, kolsvart lägenhet. Vad tänker man inte på? Förutom allt som trycker ner en. Gonatt. Snart är det måndag, sen är en ny måndag i flera år och jag komemr aldrig aldrig aldrig vara nöjd.