tisdag, mars 27

Hundvakt

Pelleponken är här och vi kom alldelens just från en långprommis. Mamma dumpade av honom tidigare och kom då även med lunch, vart ingen laxburgare utan de blev kycklingburgare med sallad till, mh-hmm! Har inte blivit något plugg heller, är proffs på att skjuta upp..

Har även fått hem min studentklänning som var skitsnygg, väntar nu otåligt på min hatt! :) ska mysa på nu med mina tre fina och vänta på att husse ska komma hem. Pöss

komplicerad.



Jag förstår inte vad jag vill med mig själv.. Villkoret för att få ledigt och trippa till Kina var att mitt projekt arbete skulle handla om just Kina. Det var tänkt först att jag skulle ta en massa bilder och sedan ha ett bildspel och prata om de bilderna och platsernas historia (EASY). Men NÄ, jag tyckte det var svårt, så vi ändrade till ''Kina förut och nu'', nä det blev ju inte alls svårare... Så vi ändrade till Kinas utveckling, absolut inte svårt, NÄ. Ännu en gång ändrade vi, kinas ekonomi idag, jämnställhet, kommunistiskt. För varje gång vi ändrade så blev det bara svårare, när det egentligen skulle bli lättare.

Projektarbetet skulle vara klart för typ en månad sen, och jag har inte fått tummen ur röven. Har kollat igenom alla bilder nu och är tillbak på ruta ett, för det första alternativet var ju det bästa, det enklaste. För när man kollar igenom alla bilder kommer man ju ihåg allt och utöver? Bajs också så sämst jag är.

Jaja, mamma ska komma förbi snart med doggilito (+ en laxburgare, mhhh). Sedan blir det middag hos pappsen.