lördag, december 4

Dag ett


I Lejonet härskar solen, och blir stor och pompös. Det är det stolta, storslagna jagets position. Men i ännu högre grad är det viljestyrkans. Lejonet har en vilja, den allra starkaste, känner den och känner sig ha rätt till den. För Lejonet är allt som står i vägen för hans eget förverkligande oberättigat. Han har dignitet och en sann storhet, förmåga att leda och våga befinna sig i centrum. Ett starkt markerat Lejon har kunglighet över sig. Den förnäma människan. Han uttrycker ett slags suveränitet som också brukar innebära generositet mot andra, förmåga att upp­skatta andras kvaliteter och låta dem komma till uttryck. Den som känner sin egen storhet vågar erkänna andras. Lejonet håller hårt på sin integritet och tenderar att förakta svaghet.

Anledningen till varför jag gör så, är för att jag har jäkligt svårt att försöka komma på hur jag är. Vem jag är som person, hur jag beter mig osvosvosv. Jag är helt enkelt jag :) Same same like everyone, only different ;) Beskrivningen av Lejonet känner jag iallafall igen mig i.

Annars bara kort, är 18år. Går omvårdnadspogrammet. Älskar musik, från alla genrer. Mycket Johnny cash, mycket Marilyn manson. Mycket muse, mycket coldplay. Även svensk hip hop till och från!

Mest av allt måste jag nog säga Marilyn Manson, i alla lägen.

Jag bor på mjölkudden, flyttade hit i våras. Innan det bodde jag på Hertsön alla 17 år. Hann dock inte bo länge i lägenheten som var tänkt, eftersom jag träffade André! Så flyttade lite saker eftersom och plötsligt fann jag mig själv här varje morgon. Jag älskar varje dag!

Fyller år i slutet på Juli, därav Lejonet. Ehm.. Ja. Går i skolan varje vecko dag och är så helig som det bara går. Sparar mig till bröllopet och dricker absolut ingen alkoholhaltig dryck. Hallonsoda är gott och ferrari bilar är också gott. Mina helger består av att läsa böcker och läxor detssutom har jag glasögon.

Jag är generös när jag har pengar och hatar när folk ska hålla på att slåss.
Det är fint med regn och jag älskar min katt.

SÅDÄRJA! Ni kan nog hitta lite fel här och där. Lite sånt där bullshit.
kommer inte följa sådär as bra tror jag, men ger det ett försök :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Igår kom Robert och Sanna förbi, så vi drack en skvätt kaffe och får sedan och bowlade. Jag och André förlorade, men det gjorde vi ju såklart med mening. Efter det så for vi förbi Robin, där var det lite håll igång :) Sedan drog vi ut för att Geocasha. Kan ju säga att denna aktivitet vunnit min pojkes hjärta, och vi kommer nog gå ut fler gånger denna vinter och frysa fötterna av oss. Det är faktiskt ganska kul måste jag ändå erkänna!

Onyttiga och hungriga som vi kände oss kring två snåret, gjorde att vi drogs till max. Mh-hmmm :) !! Nä men efter det så for vi hem, tog en dusch och la oss. André ligger fortfarande och sover, ska vara en tönt och ge frukost på sängen. Sen vidare till mammsen för att plugga :)

Och måste även säga att det här är den mysigaste dagen på länge, det är halvmörkt, det snöar och MINA JULSTJÄRNOR ÄR SÅ FINA!!! Jag julpyntade faktiskt igår. Det blev på så vis. Prrrr ;)