måndag, februari 27

bombombom



sportlov

Är då alltså på mitt näst sista lov, men snart är även påsklovet här och sedan är det studenten. Vet inte om jag är ensam om att vara efter i sjukt många ämnen, antar att jag inte är det? Känns liite tryggt iallafall.

Så då ska jag alltså bli vuxen, skaffa ett jobb, vart ska jag skaffa jobb? Vart ska jag vara i sommar? Tror jag går tillbaka till äldreomsorgen, allt går prima på sjukhuset, men känns som att jag ändå vill tillbaka till mitt gamla boende! Blir så stressad av denna termin, kom alldelens just på att jag måste börja kolla klänning, skor och allt vad nu hör till. Detssutom måste jag införskaffa en plunta, det är typ de ända jag tänkt på, hahaha.

Nä jag ska inte bli vuxen, inte först på länge. Trodde att jag skulle bli vuxen på min 18 årsdag men nä, det får ta sin jäkla tid, vill aldrig bli vuxen!! Jaja, funderingar hit och dit. Vad ska de bli av mitt lilla lejonhjärta, troligtvis något bra.

Livet rullar på och ska väl baka en kaka ellerså, imorgon far jag till hertsön och chillar dill med kaffe och skitsnack. ÅÅÅÅH vad jag älskar att snacka skit, och är förmodligen den ända som erkänner det. PUSS