måndag, maj 2

Ja, för en vecka sedan hittade jag en låt jag sökt i ett helt år. ACDC - Damned. Jag hatade (ogillade kanske..) ACDC ett bra tag, men efter att ha åkt tusen bilturer med Bosse (som älskade acdc bland annat), så var det även de bandet som dånade mest i högtalarna. Jag kommer ihåg att jag ville lyssna på radio, men han var tvär säker på att jag skulle ändra min syn på detta band. Så han brände till och med en skiva, och jag kommer ihåg att jag gav den skivan en chans en dag, och fastnade helt i den. Men en speciell låt, nummer 9, Damned, den fastnade jag helt för. Jag nötte den på högsta volym i x antal veckor, men eftersom det var en bränd skiva så var den även mixad, ''med de bästa från ACDC'' (såklart), så namnet på låten fann jag inte då jag väl ville finna den igen! Skivan är även borta :/

Men helt random, en raggarbil körde förbi med den dånandes och jag skrek till André att det var den låten, snappade upp lite text och vips, nu dånar den på repeat än en gång.

Samt en massa andra med ACDC. Bosse, som då fick veta att jag börjat lyssna på ACDC fick mig även att ge Rolling stones en chans. Känns bra att vi fortfarande har kvar han i musiken!

ska hålla mig kort, för datan håller på att ladda ur + att min buss går snart. Vill bara säga att jag saknar mitt solpuder, tycker inte så synd om mig, mer om personen som inte har råd att lägga ut 50-60 kr själv på ett eget samt att jag vet vem alla var här och är typ lite besviken.

Annars har min helg varit helt fanatisk, har haft skit kul! Idag ska jag och André på bosses 70års kalas, sedan vet jag inte. Borde nog plugga -.-' åh, vill skriva mer men datan kommer lägga av snart! Så bjuder på lite mer senare, puss!