måndag, oktober 5

pluggat sen jag kom hem vid halv fem tiden, tro det eller ej. Dock en paus nu när Hollywood fruar började. Om det gått bra med läxan? ehhhhhhhhhh... Ja. Men en sak jag har grubblat på hela dagen är att.. Mitt ljud på datorn har slutat fungera. Inte sååå pepp på att säga det till min mentor, nejnej. Fast, jag kanske inte måste säga det. Jag kan ju alltid använda typ, hörlurar? eh.

Och jag har tänkt på en sak, Evelina hänger alltid ut sånna här .. dumma saker jag råkar säga. Men tänk på alla smarta saker jag säger, som hon inte nämner, som faktiskt är många mer än dumma saker. Fast jag förstår, hur kul är det att läsa om att hennes bästavän är as smart?

Jaja, känns skönt att hemma provet är klart. Har segat med allt det där eftersom jag förvänta mig 3 frågor, inte 20 frågor som krävde typ en halv sidas svar. Det tog sin tid, men shit vilken tyngd som lyftes helt plötsligt. [fast då tänker jag inte på alla hundra andra läxor som inte är klara].

Till exempel matte, fick hoppa ett halvt kapitel för jag var efter. Hur ska det gå nu? Snart är vi ännu på ett nytt kapitel, och har jag ens hunnit börja med det andra? JA, hur ska det gå. Någon som vill erbjuda sig lite hjälp? heheee..

En annan sak jag funderar på, om jag ska fara till stan och sova. Lägenheten är tom och ligger i gymnasiebyn, jag menar, why not? Alltså efter hollywood fruar. På något sätt är det mysigt att gå på stan om kvällarna, kanske inte gå värsta omvägarna, men bara att gå mot lägenheten är asmysigt.

Hur som helst måste jag ta tag i matten, IKVÄLL.
vilket inte känns så pepp, men det är bara att bita hårt.
nighty