lördag, februari 6



helt amazing, ryser helt mycket och ååååhh.. Prrrrprrr.
http://www.youtube.com/user/imPelleK


.. jag vill fortfarande festa.

okej, jag la mig i soffan. Chillade bara. Plötsligt skulle mamma fara, istället för hejdå sa jag gonatt, sen jag ba: oj, menade gomorgon såklart. Eller, va. Gonatt. Vet inte riktigt vad jag tänkte, men tror jag siktade in mig på en powernap. Klev upp i världens panik nyss, men upptäckte att jag bara varit borta i fem minuter.

Dunkar iallafall musik, jag vill festa. Åh.
Lyssnat på get low typ, .. hela dagen! haha.
kom hem för en stund sen. Blev fika med Emma, Amanda och Niklas, trevligttrevligt. Haha, jag älskar Luleå på riktigt, för det finns så knäppa människor här! Som nu när jag skulle in till stan, stod det fyra killar i busskuren. En drack öl till och med. Typ, 20 års åldern? Direkt när jag kommer dit hälsar dom med stockholms dialekt och .. Ja lite påverkade var dom ju. Först när dom kom in i bussen sa en när han skulle betala:
- Jaaa, UNGDOM fast jag är tjugo.
(man räknas som vuxen när man är 20)

Jag gick och satt mig där, och fick genast sällskap av en av dom. Han började berätta att han är från gävle, och alla dom andra också. Sen kom alla hans vänner också närmre, så snackade vi bara om allt möjligt. Som vad man kan göra i Luleå och sånt där. Seriöst, det var längesen jag träffat så roliga människor, och bara så där random också. När vi åkt buss i typ 10 min sa en:
- SERIÖST för 16 minuter sen hade vi åkt en halvtimme!!
och jag dog, seriöst. Ohgod. Dom skulle jag vilja hitta och snacka lite mer med :'D

Niklas och Amanda skjutsade iallafall hem mig, det var skönt att slippa sätta sig på bussen. Och jag tror det är första gången jag sagt så. I love buss! Men idag fightar jag smått med nackvärk och John blund. Det viktigaste är att jag inte somnar.


och jag minns inte när jag hade jeans sist,
ovant men kul med lite omväxlingar!

åh what a night. Önskade egentligen att jag inte började dricka klockan halv fyra på morgonen. Gick faktiskt och la mig, men som jag väntade mig så blev det efterfest. Kommer inte riktigt ihåg tiden vi la oss, men kring nio? Och nu är jag uppe. Dom har börjat jobba där nere, så hur som helst går det inte att sova. Men det var mysig natt.

Idag har Rasmus match, så ska väl förbi den och bara chilla. Efter det ska Evelina klippa mig, sen ska vi inte göra någonting. Dock lyssnar jag på Lil jon - get low, och lite taggad blir man till att festa?
But we'll see.