fredag, februari 11

Kollat tillbaka på gamla inlägg, är så glad att jag aldrig raderat något. Förutom år 07!! Herregu.. Men så många gånger har jag tänkt göra en ny start, radera allt och bara vara glad hela tiden i alla inlägg, för i dom stunderna har allt varit bra och jag mått bra. Men jag är inte mer än mänsklig, antagligen är man ledsen och förbannad då och då. Så kikat runt 2009 och är glad att jag fortfarande är lika awsome. Jag är fan ganska grym.

Somsagt, up's and down's, men det är lika kul att läsa.
Nu ska jag göra nå käk och dra mig mot hertsön!
Varit uppe sedan nio imorse trots att jag är ledig idag. Rantat runt med mamma på storheden och kikat. Hittade mig ett par awsome skor och inte mer än så! Jo, rengörings spray. Heh.. Efter det släppte hon av mig på actic, tränade styrke i 30 min ungefär, sedan lite kondition och efter det en promenad hem.

Städat upp lite och sprayat här och där, även använt min kamera ganska flitigt som jag inte är så bra på. Såg just att klockan började närma sig fyra och kom på att man kanske ska äta något? Endast ätit en macka idag och en banan. Men det blir lätt så. Och jag orkar inte laga mat för att äta själv, fan också. Jaja, det löser sig. När jag käkat drar jag till Linus, vet inte ännu vad vi ska göra. Blir väl något spel lir!